GNC Amino Burst 3000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.240
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

saydam

Özel Üye
Günlük alım dozu olan 3 tablette toplam 3000 mg Amino Asit içermektedir

Serving Size 3 Tablets
Servings Per Container 30

--------------------------------------------------------------------------------

Amount Per Serving % DV

--------------------------------------------------------------------------------

Calories 10

Protein (as Whey and Egg) 3 g **
L-Carnitine 15 mg **

** Daily Value (DV) not established.

Üç Tablet Değerleri

Alanine 159 mg
Arginine 78 mg
Aspartic Acid 348 mg
Cystine 63 mg
Glutamic Acid 570 mg
Glycine 60 mg
Histidine 57 mg
Isoleucine 186 mg
Leucine 330 mg
Lysine 288 mg
Methionine 69 mg
Phenylalanine 78 mg
Proline 201 mg
Serine 159 mg
Threonine 219 mg
Tryptophan 42 mg
Tyrosine 78 mg
Valine 180 mg

Eklentiler

• pGNC1-2332085nm.jpg
    pGNC1-2332085nm.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 927
çok eksik bi ürün ben kullandığıma çok memnun olmadım aslında fiyat/performan bakımından etersiz hiç tavsiye etmem aynı fiyata all star 1000 mg çok daha iyi hem 270 tablet. vücut geliştirme için yetrtli bir ürün değil bence.

alacağım en son amino acid'tir hem çok az hem çok pahalı.... yani parası çok olan biri için bile tavsiye etmem ;)

gold kartı olanlar için uygun.ben kullanıyorum sonuçta mucize beklememek lazım, aminoasit bu steroid değil.

Merhaba

İste 40 yas ustu, kıl bir musterisiniz, body building yapmıyorsunuz ama biraz yuruyus biraz yuzme arada tenis gibi seylerle efor harcıyorusunuz, formunuza onem veriyorsunuz ve Orjinal bir firmadan alıs veris etmek istiyorsunuz... iste bu noktada GNC 3000 uygundur... herkezin baslangıcta yapacagı bir hata bence, bende aldım ama dozlar cok dusuk ve fiyat pahalı kanımca. Animal Nitro yada ekonomik olsun derseniz Hardline ın 650 Tablet amino 9000 i ni oneririm... yanında arginine i de ek olarak gnc den de olabilir alabilirsiniz biraz dusuk gibi geldi bana.

selamlar.

bende amino asit aldım... bulundugum yerde gnc yerınden aldım... http://******/index.php?Page=DetayliBilgi&UrunKod=373 aldıgım amino asit bu. daha once kullanan arkadaslar varsa... yardımcı olurlarsa sevınırım

orkun sanırım bcaa almışsın.detay üzerine çalışma yapan ileri seviye vucutcuların tercih ettiği ve aslında sporda amatörlerin gereksiz yere özendirilerek aldıkları bir ürün.komplex bir amino asitin içinde zaten bcaa bulunur.aynı fiyata kaliteli bir amino asit alsaydın her yönden sana destek olurdu fakat bence bcaa antrenmanlarında sana ek bir katkı sağlamayacak.

gnc aslında usada çok kaliteli çok popüler bir ürün ama buralarda dandik malzemeleri var vede çok pahalı tozu elbette işe yarayabilir ama o paraya daha verim alabileceğimiz şeyler alınabilir bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum...bu konuda herkesle tartışırım sayısız ürün kullandım çünkü

Ben kullandim ve cok memnun kaldim. Daha once universal 1000 kullanmistim ve faydasini gorememistim. GNC 3000 ise kutusu bitmeden gozle gorulur fark sagladi. GNC 3000 e devam...

wanna unıversal firmasında 1000 yok.markaları karıştırmayasın.

1900 yanılmıyorsam 1600 mg amino profiline sahip bir ürün.yeni versiyonlara göre bence oldukça geride kalıyor.artık yeni nesilkomplex urunler aminoya olan ihtiyacı gidermede oldukça yeterli kalıyor.

2 gundur kullanıyorum. Umarım ise yarar. Sizinlede paylasacagim. Fakat kullanımından pek emin deigilim, yardımcı olursanız sevinirim. Antremandan once 1, sonra 2 tane alınması gerektigini soylediler ama yinede size sormak isterim. Tesekkurler

2 gundur kullanıyorum. Umarım ise yarar. Sizinlede paylasacagim. Fakat kullanımından pek emin deigilim, yardımcı olursanız sevinirim. Antremandan once 1, sonra 2 tane alınması gerektigini soylediler ama yinede size sormak isterim. Tesekkurler

evet kullanımı aynen öyle 1 antremandan önce 2 antremandan sonraa fakat bu ürünü tavsiye etmem ben cok kullandımm hatta sonki kullandığımda 2 antremandan önce 4 antremandan sonraa buna dahil gnc nin whey proteinini kullandım elde ettiğim sonuç tamamen hüsran 3 ayda 1.2kg kas kütlesi(haftada 3 gün ağırlık) benim amaçladığım rakam ise en az 4 veya 5 kg dıı

Drs senin amaçladığın 3 ayda 4-5 kg. kası almanı sağlayacak bir supplement duymadım. 3 ayda 4-5 kg. kas amacına supplementlerle ulaşabileceğini de sanmıyorum açıkçası.

3 ayda 1.2 kg kas kütlesi ise ayda 400 gram desek ortalama bir başarıdır bence fena sayılmaz. Bu arada bu rakamlara nereden ulaştığını da çok merak ettim. Bir yol varsa bende ulaşmak isterim ayda kaç gram "kas" kütlesi aldığımı sadece tahmin edebilirim çünkü.

ağırlığa başlamadan önce testlere girdim işte vucuttaki kas oranı,yağ oranını v.b değerleri ölçtüm belgeleri sakladım 3 ay sonra tekrar aynı testi yaptım iki belgeyi karşılaştırdım ortaya bu fark çıktı testler aynı alette vede aç karnına yapıldı testler hacattepe üniversitesinde yapıldı ayrıca teste kas guruplarınında ne kadar geliştiğini görebiliyorsun mesela ben kol kaslarım ayak kaslarıma göre daha iyi gelişme gösterdi 3 ayda gerçi ayaklarımı fazla calıştırmıyodum..

ağırlığa başlamadan önce benim yaşıtlarımda biri daha vardı onla aynı zamanda başladık ağırlığa ben amino, protoinle felan 1.2kg kas aldım o arkadaş hiç bişey kullanmadan 3.5kg kas aldı birde o haftada 5 gün yapıyordu ben 3 gün benim kaslarımı dinlendirme imkanım vardı sadece ağırlık yapıyordum başka bi şişim yoktum ama arkadaşın ayrıyetten ağırlıktan sonra işi gittiğini biliyordum ama ona rağmen benden daha iyi gelişme gösterdi

dedigim gibi kullandım ve 2 hafta sonra bariz bi sisme oldu vucudumda(olculerde). fakat tıpkı l-arginine gibi bu da biraz ara verince etkisini buyuk oranda kaybediyor. diger markaları kullanmadım ama bana gore etkisini cabuk yitiriyorsa pek de iyi degil demektir bu ürün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı