Şuan kullanmaktayım fakat birşey takıldı aklıma..
Ben bu hapı kırarak içiyorum malum büyüklüğünü kullananlar bilir. Arkadaşım hapı kırarak içmenin zararlı olduğunu insanı öldürebileceğini söylemesi üzerine internetten yaptığım araştırmalar sonucu böyle birkaç konuyu gördüm. Amino burst ü kırarak içmenin bir zararı olur mu?
güzel kardeşim öncelikle bu yaşta body e başladıysan büyük bi hata yapmışsın ama gerçek olarak bodyse yoksa fitness mı onu net bi bilmen lazım ilk şimdi bna ha body ha fitness ne farkeder diceksin şimdi body ağır kas sporudur yni daha yoğundur fitness a göre ve senin yaşında bi genç için büyüme ve gelişmeyi engeller senin boyun 1.75 doğru spor yaparsan 5-6 cm albilirsin 2-3 ene içersinde istemiyosan ayrı ama seni çok yanlış yönlendirmiş kim ypmışsa bu bir ikincisi insan vücudu 17 yşına kadar senin o aldığın proteinden fazlasını üretir yani onu kullanmanın sana bu yaşta hiç bi faydası olmaz kilo almak için normal yediğin besin miktarını düzenli bi şekilde arttırıp fitness yapmalısın böylece kasların düzenli bi şekilde ortaya çıkar ayrıca kilonda bana kalırsa çok iyi fazla alma ve unutma ki tvde istisnalar hariç bu ybancı filmlerde izlediğin düzgün vücutlıu insanların %90 ı fitness yapmıştır fitness senin yaşın için başlangıçtır sonra 20 yaşından sonra body çalışırsın böylesi hem sağlık açısından hemde fiziksel görünümün açısından daha yararlı olucaktırslm herkeze.
ben 16 yaşındayım 5 aydır düzenli olarak body ye gidiyorum.
1 gün bile aksatmadım ve her hareket set arası 1 dk bile tutuyorum.
kollarımda bilhassa büyüme gördüm fakat 1.75 boyunda ve 72 kilo olduğumdan kaslarım net belli değil.
GNC nin WHEY PROTEİN tozunu alıcakdım önce bununla başla dediler sonra onu alırsın..
bunu aldım 2 gün oldu daha düzenli olarak içiyorum.
bazılarınıza yararı olmamış sanırım peki size sorum şu:
benim yaşım 16 olduğundan bana yararı olur mu ?
yaş fark eder mi ?
2-3 ay sonra buun yanına ek olarak WHEY PROTEİN de alsam fazla kilo alırmıyım.
Amino 3000 tabletinin içinde sağlığa zarar verebilecek,ya da kana çabuk karıştığında problem yaratacak(Apranax gibi) bir durum söz konusu değil.Dolayısıyla kırsanız da gönül rahatlığıyla kullanılabilir.Bahsettiğiniz araştırmalarla ilgili bilgi paylaşırsanız onun üstünden de konuşabiliriz.