Tozunu kullanmıştım, hiç tavsiye etmiyorum. Suda çok zor çözünüyor ve diğer markalardaki gib bir creatin etkisi görmüyorsunuz
1 hafta boyunca her gün sabah,öğle,akşam 5 er gram yükleme sonrasında spor öncesi ve sonrası 5er gr kullan 6 haftalık kullanımın ardından 2 hafta ara verip tekrar başla.
dediğin gibide yapabilirsin ama 4 gr falan detaya girme bi çay kaşığı koy. Protein tozun varsa sabahki ve idman sonrası tüketiminde protein shake ine karıştırıp içebilirsin.
Maddi durumunu tabiki tam olarak bilemem fakat creatine yerine üstüne para ekleyip protein tozu almayı denemeye çalışsan daha iyi olurdu ancak artık almışsın madem bundanda fayda görmeye çalış.
Sütle falan karıştırma hiç aynı zamanda su ilede karıştırma üzüm suyunu karbonhidrat içermesi sebebi ile tavsiye edebilirim, genelde katı meyve sularını tercih et eğer üzüm suyunu içemem dersen.
tamam teşekkürler üzüm suyu yada meyve suyu ile tüketicem. Birde okudumuğa göre ;
EFSANE
Kreatin yüklemesi zorunludur .
GERÇEK
Bir daha söylemek gerekirse araştırma , kreatinden sonuç elde etmek için daha az kreatine ihtiyaç olduğunu destekliyor . Yukarıda belirtilen araştırma aynı zamanda kreatin yüklemesinin israftan başka bir şey olamayabileceğini belirtiyor . Yükleme yapmalı mısınız? Çoğu durumda , muhtemelen hayır . Seçkin sınıfında bir atletseniz profesyonel bir vücutçu ya da yarışmacı bir ağırlıkçı(powerlifter) gibi , sadece bu gibi durumlarda yükleme yapmayı dikkate alabilirsiniz . Geri kalanlarımız için ise tam olarak 5 gramlık alım
Bende 55 kiloyum ve ne kadar ağır girebilirimki en fazla ... yükleme konusunda kafam karıştı kullananlarlada konustum yapanda var yapmayanda ve her 2side olumlu sonuç alıyor aklıma şu geldi acaba 2sininde aynı sonuc almasının sebebi 5gram zaten aldıkları içinmiydi yoksa o yükleme gercekten faydalımıydı? yoksa gereksizmi fazla olanı vücut idrar yoluyla atıyormu ?
Mrb ben yurt disinda yasiyorum buranin urunu olan BALANCE marka creatine almisdim ama nasi kullanicagim hakkinda cok bi bilgi sahibi olmadgimdan dolayi kullanmadim.. Bugunlerde baslamayi dusunuyorum ama idmandan ne kadar once ne kadar almaliyim idman yapmicagim gunlerdede almalimiyim? kisacasi nasi kullanicagim hakkinda yardimci olurmusunuz?
Tesekkurler
Kullandığım creatine ler içersinde fayda sağlamayan tek ürün bu oldu
Ne beklediğinizi bilmiyorum ama mucize beklemeyin birde creatine kullandığınız içinmi 3-4 litre su içiyorsunuz yoksa normaldedemi içiyordunuz eğer creatine için içiyorsanız bu kadar abartılacak bi durum yok günde 4 litre falan creatine bu kadar ağır bi supplement değil normal su tüketiminizi gerçekleştirin steroid muhammelesi yapmak ve o etkiyi beklemek yanlış olur.benimde bugün 5.günüm bir etki yok fakat aklımda soru var ; çok fazla su içiyorum idman günü 4litreyi buluyor normalde 3litre , acaba bu kadar fazla su içmem metabolizma hızımı hızlandırıp kilo almama engel olabilirmi ?