firma fıtness amaclı urunler pazarlıyor.body tarzı urun ellerınde hiç yok.1 tane alıyorum dedıgın amınonun tek tabletınde 1000mg amıno asıt var.bence çok yetersız.aol yanında ben mutlaka carnıtıne kullanmanı onerırım.leonessa dedi:Ben fitness yapıyorum, GNC amino burst 3000 kullanıyorum spora gitmeden once 1 tane. Hocam bana GNC L- arginine + L- Ornithine kullanmamı tavsiye etti. Büyüme hormonu salgılanmasında etkili bir ürün oldugunu okudum.Bir bayan için uygun mu? Sizde kullanmamı tavsiye eder misiniz?
gorgeouskykhan dedi:amacına göre değişir tabi... eğer fitness derken amacın sadece sıkılaşmak, yağlanmayı önlemek, fazlalığı yakmak ise, aslında bunları almam gereksiz; yağ yakıcı-carnitine, cla, crom vb. daha uygun; hem enerji verir hem de formunu korursun...
ama sonuçta o aminoburst ve l-arg..+l-ornt.... aslında kadın-erkek ayrımı yapmaz; uni-sex... not only for men.![]()
hatta amacın kas yapmak-ölçü vb. ise profesyonel kadın vücutçu'lar gibi testosteron bile alman normal olur...
peki hocanın bu ürünleri sana vermedeki gaye nedir? sen neden ki büyüme hormonunu artırmak istiyorsun?
saygılar...
leonessa dedi:gorgeouskykhan dedi:amacına göre değişir tabi... eğer fitness derken amacın sadece sıkılaşmak, yağlanmayı önlemek, fazlalığı yakmak ise, aslında bunları almam gereksiz; yağ yakıcı-carnitine, cla, crom vb. daha uygun; hem enerji verir hem de formunu korursun...
ama sonuçta o aminoburst ve l-arg..+l-ornt.... aslında kadın-erkek ayrımı yapmaz; uni-sex... not only for men.![]()
hatta amacın kas yapmak-ölçü vb. ise profesyonel kadın vücutçu'lar gibi testosteron bile alman normal olur...
peki hocanın bu ürünleri sana vermedeki gaye nedir? sen neden ki büyüme hormonunu artırmak istiyorsun?
saygılar...
Evet fitnessı sıkılasmak,kas kutlemi arttırmak,formda kalmak icin yapıyorum. Hocanın bana bu urunleri vermek istemesindeki sebebi bende bilemiyorum tam olarak. Gecen gun ölcülerimi aldı,sonra da l-arg..+l-ornt kullanmaya başla dedi.Kaç aydır seni fitness yarışmasına sokacagim diyip duruyor ama öyle bir niyetim olmadığı icin ben pek ciddiye almıyorum acıkcasi. carnitine kullanmadım,kullanmamında gereksiz oldugunu dusunuyorum,cunku fitnessa 5,6 ay önce tekrar başladığımda vucut yağimı ölctürmüstüm ve düsük cıkmıstı, ben de kullanmadım.
Blitz dedi:Ufak bir hesap yaptım, Amino Burst 3000 çok çok pahalıya geliyor. Arginine Ornithine Lysine ürününü de evvelden kullanmıştım, o da çok pahalıya geliyordu ve pek bir yararını göremedim. Sana tavsiyem Amino ve AOL kullan ama GNC marka kullanma. GNC'ye multivitamin veya Creatine almaya giderim ben anca.
gorgeouskykhan dedi:*madem öyle ; 1."Kaç aydır seni fitness yarışmasına sokacagim diyip duruyor."
2. "fitnessa 5,6 ay önce tekrar başladığımda vucut yağimı ölctürmüstüm ve düsük cıkmıstı."
*demek ki; 1.az yağlı-yağsız-sıkı vücudun var-özellikle işe başlarken!spor öncesi halin, yani önceden spor yapmamış halin(önceden başka spor yaptın mı?), başlangıç olarak böyle olması çok güzel bir avantaj...
2.ayrıca ağırlık kaldırmaya vb. şeye yatkınsın galiba, zorlanma yok-sıkılmak yok gibi vb...
3.ayrıca bazı diğer(leri) kızlar gibi, bu sporcu gıdalarına doping-sakat vb. demiyorsun ki bu olanı doğrudur... bazıları bir türlü anlamıyor daveya ben mi anlatamıyorum?
.
yani; sonuçta altyapı-avantajlar güzel; hocan da bunu farketmiş; öyle kolay demezler; gel seni yarışmaya hazırlayalım diye. Eğer sen de istersen, bu avantajını iyi kullanıp, kümülatif-yani gittikçe artan-birikimli-çoğalan, ufak bir konjoktürle-yani az bir geriye doğru bir dalgalanma ile, yani bu performansla NEDEN olmasın ki? Miss.Fitness Miss.Figure...
birazcık da dans, birazcık da estetik hareket figürler,pozlar vb... neden olmasın!
saygılar...
leonessa dedi:Blitz dedi:Ufak bir hesap yaptım, Amino Burst 3000 çok çok pahalıya geliyor. Arginine Ornithine Lysine ürününü de evvelden kullanmıştım, o da çok pahalıya geliyordu ve pek bir yararını göremedim. Sana tavsiyem Amino ve AOL kullan ama GNC marka kullanma. GNC'ye multivitamin veya Creatine almaya giderim ben anca.
Peki hangi markayı tavsiye edersiniz? Ben hala bir bayan için gerekli olup olmadıklarından emin değilim.. Her ne kadar bir bayanın bir erkek gibi şişemeyecegini söyleselerde, yine de icimde bir korku var,yanlıs birsey yapıp vucudumu bozmak istemiyorum