merabe arkadaslar ben gncnın yenı whey proteınını aldım yalnız gncde ıkı cesıt proteın tozu war benımkı bu resımdekı degıl bana spor hocam onerdı onermese dymetize alcaktım hangisi daha iyi
sabah yaparsın buzdolabına koy 1 gün geçmediği için akşama rahatlıkla içebilirsin, ama bu shake i yapmak zaten 1 dakikanı alıyor ondan dolayı eve gelince yapıp iç daha iyi olur senin içinhocam bu üründe veya başka bir ründe olsun. karışımı sabah yapsak ve akşama kadar shakerin içinde dursa bozulurmu. yani akşam içsek sabahki karışımı....?
GNC Whey protein neymiş öyle ya3 aydır muscle tech nitro tech protein tozu kullanıyordum. Ondan önce gnc almıştım ve herkes kötü dedi diye fazla içmedim bi kenarda duruyordu. Geçen gün artık muscle tech çileklinin tadı biraz baydığından gnc içeyim dedim o çikolatalı çünkü. Antrenmandan sonra onu içtim. Bir sonraki antrenmanda ağırlıkları hiç zorlanmadan 1.5 kat artırdım.
Valla ben de şaşırdım. Belki de benim patlama dönemime geldi bilmiyorum. Ama muscle tech ile 8 ayda 10 kg kadar aldım ve kas yaptım onun hakkını yemem. Kollarımı 32 den 39-40 a çıkardım. Ama nerdeyse 2 aydır aynı ağırlıkları basıyordum bi türlü artıramıyordum tıkanmıştım.GNC Whey protein neymiş öyle ya![]()
Bende 3 aydır gnc whey protein ve weith gainer kullanıorm 1 ay kullanıp kötülememelisinz bence çünkü düzenli sistemli şekilde kullandm 2 ay içinde etkisini gördüm iyi bi gelişme sağladm bence hem fiyat olarak hemde etki yönünden iyi bi marka hemde avantajları çok fazla bulunması kolay her yerde mağazaları var ve indirimleri var iyi bir tercig GNC
maddi imkanların kısıtlı değil ise universal almanı öneririm..alınan faydalar kişiden kişiye değişiklik gösterebilir tabi gnc'ye kötü demiyorum fakat bence universal daha iyi..