goguslerim icin ne yapabilirim?

merhaba arkadaslar 2 yillik bi body gecmisim var fakat duzenli olarak 7 aydir yapıyorum kollarim ve omuzlarim dan cok memnunum fakat goguslerim icin ayni seyi söyleyemiycem biraz daha yavas ilerliyor antremanim su sekilde acaba fazlami yoruyorum simdiden teşekkürler.
ust.gogus dumbell pres 4 set 12 10 10 8
ust gogus yana acis 4 set 12
dumbell bench press 4 set 12 10 8 6
dumbell fly 4 set 10 tekrar
cable crossover 3 set 12 tekrar
bolge bolge calisiyorum her bolgeyi bir gunde calistiriyorum ve beslenmemde cok duzgun.

Eklentiler

• IMG_1159~2.jpg
    IMG_1159~2.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 385
Abi günaha girersin daha ne istiyorsun :D

Ne istiyorsun ki onuda yazsaydın yani geride ama şişmesini mi istiyosun,şekilde mi sorun var ? bide kaç aydır bu programı yapıyorsunuz ?

yeterli hacime sahip degil 1 aydir bu programi yapiyorum ama her antreman sonrasindaki gun agrisiyi hissediyorum degistirmem gerekiyomu onuda tam bilmiyorum

Vücuduna göre gayet orantili aslinda eger gögüsde dahada hacim istiyorsan,komple vücudu hacimleyerek gögsü sekillendirmen tavsiyemdir.Sanki basligin ta..ak gecer gibi olmus kusura bakma,gögsü bahane edip bakin bende ne vücut var der gibi.bu basligi okuyanlarin bi coguda böyle düsünüyordur büyük ihtimal.

boyle dusunmelerini istemem sonuçta bodyforumtr gibi bi sitedesin ne vucutlar var boyle bi dusunce hic aklims gelmemisti iyi bilen birisi zaten kollarima gore goguslerimin ufak olduğunu görür ve ne demek istedigimi anlar yorumun icin tesekkurler deniycem

Back
Yukarı