Goki yağ yakım günlüğü

Eklentiler

• IMG_2951.JPG
    IMG_2951.JPG
    54,6 KB · Görüntüleme: 632
  • IMG_2922.JPG
    IMG_2922.JPG
    39 KB · Görüntüleme: 632
  • IMG_2573.JPG
    IMG_2573.JPG
    55,5 KB · Görüntüleme: 618
tebrikler çok güzel gelişme. kesin karaciğer kollesterol şeker de tansiyon değerleri çok düzelmiştir ilk önce sağlığınızı tebrik edrim.

tebrikler çok güzel gelişme. kesin karaciğer kollesterol şeker de tansiyon değerleri çok düzelmiştir ilk önce sağlığınızı tebrik edrim.
Teşekkürler,
Şeker açlık 125 idi 90 a düştü, kolestrol 280 şerde idi 140 lara düştü, karaciğer enzimlerine baktırtmadım henüz. Tansiyon hala ilaç kullanıyorum ama 11/6 gibi şu an ilaçlı şekilde. Eylülde tekrar kontrole gidicem tansiyon için heralde yavaştan bırakacak ilacı. İnşallah hepimiz istediğimiz ölçülere kavuşuruz.

kaç ay oldu ağırlık öalışmaya başlayalı 5 ay olduysa kısa bir dönem 5x5 program yapıp güzel bir şaşırabilirsiniz hem antrenman platosuna hem diyet platosuna faydası olur. dropset piramit gibi yüksek ağırlığa sokan tekniklere girmiyorsunuz değil mi. aman eklemleri kotuyalım.

kaç ay oldu ağırlık öalışmaya başlayalı 5 ay olduysa kısa bir dönem 5x5 program yapıp güzel bir şaşırabilirsiniz hem antrenman platosuna hem diyet platosuna faydası olur. dropset piramit gibi yüksek ağırlığa sokan tekniklere girmiyorsunuz değil mi. aman eklemleri kotuyalım.
Ağırlık çalışmaya başlayalı bir ay oldu, anca alışmaya başladım ağırlıklara :) genelde 4x10 gibi yapıyorum ama elimdeki ağırlıklar artık yetmiyor. Salona yazılmalımıyım ağırlık mı alayım karar veremedim. 5x5 e mi başlamalıyım sence? Yada ne zaman başlamalıyım?

yok 5 ayı doldur eklemler güçlensin 5x5 maksimum ağırlıkla yapılır yoksa yapma daha iyi. Omuzları iyice pişir şimdi zorlamayan ağırlıkla sakatlık ihtimalini iyice azalt 5 ay boyunca. hafif geliyorsa abartmadan ikişer kilo falan arttır. hareketin formunu nefes alışını verişini hiç bozmasın ağırık. Nefesini tutmak zorunda hissediyorsan sakatlık ya da fıtık geliyor demektir.( başlangıç seviyesi için) bir salona gitsen iyi olabilir.

Uzun bir ara oldu internet erişimim yoktu, spor olanağımda pek olmadı ama diyetime dikkat ettim biraz yürüyüş, şınav, dips yapabildim beslenme düzenim aynı idi aşağı yukarı. Aralık 12 de tekrar spor salonuna başladım (İzmir mavişehir MACFit) ve kaloriyi 1800 den kademeli olarak 2600 e çıkardım 5 gün spor yapıyorum Pazartesi Çarşamba Cuma üst gövde salı perşembe bacak ve karın çalışıyorum ölçüler şu şekilde
Boy:180
Kilo:80
Omuz:123
Göğüs:110
Bel:90
Kol:38
Genel toplamda verilen kilo 75 toplam süre 2 yıl başlangıç 155 kg
Şuan kaloriyi 3000 e çıkarıp Mayıs’a kadar 85-87 ye çıkmayı sonra tekrar 80 e düşmeyi planlıyorum fırsat bulunca resim de eklerim.

Back
Yukarı