• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Goldtrapper'ın kür sonrası resimleri

goldtrapper58

Yeni Üye
09062007002ay5.jpg

09062007003dh7.jpg

09062007004va5.jpg

09062007005fn5.jpg

09062007007yy9.jpg

09062007008px4.jpg

09062007009rd3.jpg

09062007011ql0.jpg

10062007009ae0.jpg

dsc00612tc6.jpg

dsc00615ra8.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O bulk ilker nerde bu nerde.Fark ortada.Eksik olarak biraz daha kanat ve kol olabilirdi ama bu halin de çok iyi olmuş tebrikler ;)

6 haftadır agır sekılde kanat calısıyorum suan kanatlarım oldukca yol katettı kollara gelince 39 cm zaten girdigim kur bulk kuru degil definasyon kuruydu ınsallah seneye kolları 43 yapacagız

Gerçekten eski haline göre mükemmel bir fark var. Son diyetten sonra kollar 36'ydı diye hatırlıyorum, su anda 39 olduğunu söylüyorsun ,cidden tebrik ederim goldtrapper.

tebrikler ,
herşey yerine oturmuş , birazcık belden incelebirsen ki buda karın kaslarını ortaya çıkaracaktır, süper olur...

Bulk halinden sonra girdiğin diyette baya ufalmıştın şimdi kürle tekrar toparlamışsın.Baya yaramış başarılı bi kür olmuş..Kollarındaki eksikliği sende biliyosun ifade etmişin .bütün resimlere bakınca aslında 2.resim hariç hepsinde kolların güzel görünüyor sadece orda açıdan dolayı kötü çıkmış sanırım.Omuzlarda güzel olmuş ,göğüs arası kapanırmı bilmiyorum kapatabilsen ve orta çizgiyi yukarı çekebilirsen süper olur.Tebrikler seneye seni çok daha iyi göreceğimizden eminim

Goldtrapper seni aramizda görmek bizi COK mutlu etti!

Seneye daha mükemmel olacaksın inşallah.

Lütfen kişilere isimleri ile değil rumuzları ile hitap edelim..

Son düzenleme:
Gold seni aramizda görmek bizi COK mutlu etti!

Goldtrapper seni aramızda görmek bizi COK mutlu etti!

tekrar tsk ederim bende burda olmaktan mutluyum ancak kür hakkındaki sorulara cevap veremıyorum herkesten özür dilerimama ogrenmek isteyenler anabolıc streodıler bolumunde kuru yapmadan once ne yapacagımızı söylemiştik saygılar andre hocayada cok ama cok tsk ederim

Back
Yukarı