• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Goldtrapper'ın kür sonrası resimleri

üzerine kesin proteın tozu falan dökmüştür.bilgisayarın komple yanmadığına dua etmeli.

yok hocam daha neler:) ya bilmiyorum birden baktım cihazdan duman cıkıor hemen cıkardım bidaha taktıgımda calısmadıgını gördüm:( neyse kart okuyucu aldım bende:) allahtan kardesim bilgisayarcı bedavaya geliyor:)

Goldtrapper vucudun eskıye gore baya yol kat etmıs..Kolların dırek goze carpıyor 3 cmlık buyume cok ıyı.. Goguslerın baya cıkmıs.. Ben senın kac yıldır yaptıgını ogrenmek ıstıorum ve baya kür yapıosun dıe dusunuorumda endıselndım bıraz dogal devam etmenı tercıh ederım..
Basarılar..

Bildiğim kadarıyla bu ilk kürüydü. :D

biz barım barım dopingin zararlarından bahsediyoruz bütün sitelerde ama hala kullananlar artıyor nedense. doping aldıktan sonra bu sporu yapmanın bi anlamı yok. iç organlar iflas edecek duruma geliyor. hatta sonunda kısır olma ihtimali bile var kuşu kalkmayan vücutçu bi işe yaramaz. dicek başka bişi bulamıyorum. yapacaksanız kür yapmadan yapın bu işi. benim ki gibi kalıcı vücudunuz olsun.

biz barım barım dopingin zararlarından bahsediyoruz bütün sitelerde ama hala kullananlar artıyor nedense. doping aldıktan sonra bu sporu yapmanın bi anlamı yok. iç organlar iflas edecek duruma geliyor. hatta sonunda kısır olma ihtimali bile var kuşu kalkmayan vücutçu bi işe yaramaz. dicek başka bişi bulamıyorum. yapacaksanız kür yapmadan yapın bu işi. benim ki gibi kalıcı vücudunuz olsun.
bu konular çok konuşuldu arkadaşım hala da konuşuluyor.bodybuilding in sonu küre çıkar.çıkmaz dersen onun adı fitness tır.herkesin kuşu kendinedir konuşman sanki bu işi bilmeyen cahil bir insana hitaben gibi olmuş.kür yapan arkadaş zaten bu işin ustalarından yardım almıştır.

saygılar.

1-Barım barım ne demek ugandacamı konuşuyorsun ..

2-Daha 2 mesajın var sitede biri bu diğeride kürle alakasız bir şey. Asıl üye adını neden gizliyorsun banlandınmı yoksa daha önce.

3-Bu tarz azarlar gibi bir mesaj daha atarsan(ki atacaksın) banlanıcaksınn

Goldtrapper kusura bakma başlığını kirletmiş bulunduk..

Evet bazılarının organı zarar görüyor bazıları kısırlık tehlikesi geçirebilir fakat çok şükürki kimsenin beyni hasar görmüyor
Sanırım anlatabilmişimdir

evet ilk kürümdü arkadaslar ve bi arkadasın dedigi gibi uzmanlardan yarıdm almadan yeni resimlerimi yarın ekleyecegım bakalım kurden sonrakı halım ıcın ne yorum yapacaksınız of topıc ıcınde onemı yok arkadaslar normal boyle seyler

Kürden bittikten 2 ay sonraki resimlerim

3.GÖZE HİTAP ETMELİ
Ekleyeceğiniz resimler mayolu alt eşofman veya şort ile çekilmiş olanlar kabul edilecektir. Atletli ve gömlekli resim eklemek yasaktır.

Ayrıca boxerli avatarınızda belden kesilerek düzeltildi

(FleXoR)

Son düzenleyen: Moderatör:
goldtrapper eger kurallara uygun olsaydi silinmezdi,kurallari okuyup ona gore resimler koyarsan herkes daha faydali yorumlar yapacaktir.

goldtrapper;gelişimin gayet güzel.
vucudun elverisli.bulk halinide biliyorum neredeyse aynı hacimde ve define olmussun.
canlı halinide gördüm ama fotolar bir baska gçsteriyor.
tebrik ederim,basarılar dilerim

gerçekten güzel gelişme tebrıkler

Back
Yukarı