Gorillaxxx Training method

arkadaşlar hepinize selamlar daha önce günlükler açtım ama hiç devamını getiremedim burda antremanlarımı paylaşıcam öncelikle kendimden bahsediyim yaşım 15 2 ay sonra 16 olucam 16 ay kickboks yaptım şimdi 3 aydırda boks yapıyorum ancak boksun bana göre olmadığını farkettiğim için aidat bitince devam etmicem haftada 1-2 günde ağırlık kaldırıyorum boksu bırakınca bu sayı artacaktır spordaki başarılarım kickboks bursa şampiyonluğu x2 kickboks liselar arası şampiyonluğu 2. liği ve kickboks tr şampiyonası 3. lüğü onun dışında 6-7 tane satranç madalyam 1 tane de futbol madalyam var ama bu sporları uzun zaman önce bıraktım bu ilk yazım vücut formumuda atıcam ayda bir hepinize iyi günler

Kol boyle yag oranim kac bilmiyorum sabah ac karna karin kas var normal gun icinde yok 40 cm Di en son olctugumde burda isik acayip kotu salona gidince bida aticam

Eklentiler

• 20180222_183147.jpg
    20180222_183147.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 1.797
aksini idda ediyorsan 1000 tl parayla bursa nilüfer xfite gel 40 cm çıkarsa 1000 tl yi bana verir dönersin kabul mü kardeşim burdan boş tatava yapma ışık kötü 40 cm kolum var haftada 1-2 ağırlık 3 boks idmanı yaparım burdan boş klavye delikanlılığı yapma bana 40 cm aksini idda ediyorsan gel

Bence daha iyi ışık olan bir yerde fotoğrafını paylaş ama o fotoda cidden 40cm gibi durmuyor.Gelmesine ne gerek var birden fazla foto çek at hemen atar yapmanın anlamı nedir ?

Bence daha iyi ışık olan bir yerde fotoğrafını paylaş ama o fotoda cidden 40cm gibi durmuyor.Gelmesine ne gerek var birden fazla foto çek at hemen atar yapmanın anlamı nedir ?
cumartesi paylaşçam genel olarak sinirli bir insanım burdada beni kışkırttıkları için böyle oluyor bazı sorunlarımda var tedavi oluyorum zaten asıl sinir eden reelde abi çekçek adamlar burdan neler yazıyolar

cumartesi paylaşçam genel olarak sinirli bir insanım burdada beni kışkırttıkları için böyle oluyor bazı sorunlarımda var tedavi oluyorum zaten asıl sinir eden reelde abi çekçek adamlar burdan neler yazıyolar
Dostum kızma ama o kol 40 cm olma ihtimali yok. Benin kolum büyük demiyorum ama en azından doğrusunu biliyorum. Bence bir düzgün ölç Derim .

Bugun boks idmani vardi sparing kosu torba dovme sparing iyiydi onun disinda sabah kalktigimda boynum tutulmustu hala basimi ceviremiyorum kas gevsetici falan cozmeye calisicam yarinda gogus calisicam bench press incline bench decline bench chest press yapicam bide barfiksle sinav en sonda strechting ve karinla bitiririm idmani barfiks gogus degil ama boy uzasin diye cekiyorum

Bugun boks idmani vardi sparing kosu torba dovme sparing iyiydi onun disinda sabah kalktigimda boynum tutulmustu hala basimi ceviremiyorum kas gevsetici falan cozmeye calisicam yarinda gogus calisicam bench press incline bench decline bench chest press yapicam bide barfiksle sinav en sonda strechting ve karinla bitiririm idmani barfiks gogus degil ama boy uzasin diye cekiyorum
Benchte 55 basıyorsun , ama bu olimpik bar ile mi ?

Benchte 55 basıyorsun , ama bu olimpik bar ile mi ?
55 basmıyorum 60x8 basıyorum olimpik bar ne bilmiyorum barın ağırlığı 20 kg ve çok uzun onu biliyorum bu arada bench pressi squat rackte ve mekik sehpasını alta koyarak yapıyorum salonda bench sehpası yok incline ve decline sehpası var ama onlar ayarlanamıyor bu yüzden bu benchte gücümü acayip düşürüyor salon üyeliğim bitsin 100x8 yaparım evde kurucağım salonda

Son düzenleme:
bir salonda squat rack olmaması kabul edilebilir belki ama bench sehpası olmaması ne demek bu nasıl bir salon
adamlar resmen bedavadan para kazanıyorlar zaten bende spor salonunda yeterli miktarda dambıl olmadığı için salonu bırakmıştım

bir salonda squat rack olmaması kabul edilebilir belki ama bench sehpası olmaması ne demek bu nasıl bir salon
adamlar resmen bedavadan para kazanıyorlar zaten bende spor salonunda yeterli miktarda dambıl olmadığı için salonu bırakmıştım
salonu bırakıcam zaten üyeliğim bitince eve bir tane ayarlanabilir bench sehpası alıcam 85 kg civarı ağırlık barbell ayarlanabilir dambılla herşey yapılabilir ilerde daha çok param olursada squat rack alırım

işi bildikten sonra evde her türlü antreman yapılır
ben 1 yılı aştı evde antreman yaptığım barfiks dips şınav barı ,67 kg kadar ağırlık ve birde dips kemeri var , bunlarla spor salonundakinden daha kaliteli antremanlar yapabiliyorum

Back
Yukarı