Urun paketlemesi fiyasko arkadaslarin dedigi gibi. Bende bas donmesi, hastalik etkisi yapti. Yine de kullanmak isteyenler elimde 13 Temmuz 2015te aldigim 03-2018 paketli supplementler.comdan aldigim urun var. Ilgilenenler ozel mesaj atabilirler.
Urunu yurt disindan alip tr ye getiren biri olabilecegini dusunemedin sanirim,ilk kullanan oldugunuzu soylemenizde ki amac hava atmaktan baska ne anlam tasiyor ?Bu ürünü tr de ilk kullanan sporcuyum gümrükten çıktıktan sonra depoya indirilen üründen almıştım dediğiniz durum normal anormal bir durum değil topaklanma ve sertleşme makul ölçülerde kabul edilebilir ..Bir ama olmalı değil mi Aması şudur bu ürün çok ciddi uyku sorunları yaşadığım bir üründü ayrıca bana kullandığım dönemde enerji güç verdiğinide düşünüyorum[DOUBLEPOST=1441209145][/DOUBLEPOST]Size tavsiyem kutunun içine kadın çorabı içerisine yada file içine iki tatlı kaşığı pirinç koyun topaklanmasına engel olacaktır..
Dediğin gibi ürün beton ve kutunun içinde toz döküntüleri vardı semsert gibi paketlemesi gerçekten berbat, tadı da ekşi bende gerçekten begenmemistim ürün üzerinde orjinal yazinin ustunde etiketleme oluyor bu normal etiketi soktugunde alttaki yazi orjinal ise sıkıntı yok illa ki orjinalligini test etmek istiyorsan içtikten 15-30 dk sonra hissedilir bir karıncalanma yapar böyleyse orjinaldirbeyler öncelikle herkese merhabalar, benim bu ürünle alakalı ciddi bir iki sorum olcak,
1- ürün dün geldi içinde priz almış beton gibi bir toz geldi? bu normal mi?
2- ürünü dün ilk defa kullandım, tadı inanılmaz ekşi ve kötü zar zor içtim, hala hayattayım.. bu kadar ileri düzey kötü tada sahip olması normal mi? son kullanma tarihi 2018..
3- ürün kutusunda gümrüğün kapattığı yerleri anlıyorum fakat marka olan ""GRENADE"" içindeki ""A"" harfi kapatılmış ve markası "GRENDE" olmuş ? bu normal mi?
şimdiden teşekkür ederim