ilk defa dun kullandim urunu. etkisi guzel ve kola aromasi muazzam.kola aroması gayet başarılı eğer kola seven biri isen ve sağlığa zararından dolayı kullanmıyorsan bence aroma olarak geyet iyi önceden berry blast aroması vardı o çilek böğürtlen tarzı bi aromaydı ama kola daha hoş açıkçası tabi zevke göre değişir.
Ürün hala zirvelerde.Gerçekten şuan Türkiye standartlarında en çok memnun kalınanlar arasında.4 yıldan fazla olmuş topiği açalı =)
İlginç bir bakış açısıÇok iyi bir ürün Real Madrid gibi düşünün
damak tadı tabiki ben colalısını beğenmiştim. limonlusunu hiç denemedim ama daha iyi tad bırakabilir.İlginç bir bakış açısıBu ürünün kolası midemi bulandırmıştı yalnız. Antrenman öncesi kolalı aroma gitmiyor
![]()
basurdur o kardeşimMerhaba arkadaşlar kullanım sonrası da büyük abdest yaparken kan gören oldumu 2 seferdir kullanıyorum 2 seferindede oldu ?
Eyv.kardesimbasurdur o kardeşim
slmlar bugun suplement satan magadan granede 50 aldım okumadan 1 koca olcek bı bardak su ıle ıctım boyle bısey olamaz saat 14:00 den berı kalp carpıntısı karıncalanma bulanık gorme enerjı patlaması adrenalın tavan yaptı antrenmana gıttım full body calıstım yorulmak yok kesınlıkle agırlık artısı cok fazla fakat tavsı etmem kalbe buyuk zararı oldugu kesın bırsey dıger kullanımlarda b kadar etkılı olmayacagını tahmın edıyorum ama buna gerek yok kalbı bu kadar yormaya paylasmak ıstedım saglıklı olmak ıcın spor yapıyoruz bunlara gerek yokMerhabalar dün performans arttırıcı olarak bana önerilen GRENADE 50 CALIBRE PRE-WORKOUT adlı ürünü kullanmaya başladım pump etkisini gerçekten nonxplode ile kıyaslayabileceğim bir ürün ürün skalası arasında bu ürünü kullanan göremedim sizlerinde yorumlarını almak isterim saygılar.