Grenade 50 calibre

Merhabalar dün performans arttırıcı olarak bana önerilen GRENADE 50 CALIBRE PRE-WORKOUT adlı ürünü kullanmaya başladım pump etkisini gerçekten nonxplode ile kıyaslayabileceğim bir ürün ürün skalası arasında bu ürünü kullanan göremedim sizlerinde yorumlarını almak isterim saygılar.

Yanıt verecek kimse yokmu ?

Grenade 50 calıbre

Yanıt verecek kimse yokmu ?

6 aydan fazla oldu kullaniyorum. Ingiltere'den almistim.
Kesinlikle Superpump, Noxplode, Assault bir kenara 50 CALIBRE diger kenara.

Vucut agirligim 90 kg . Sadece 1/2 olcekle muazzam etki goruyorum.
PUMP, FOCUS, GUC, hersey inanilmaz.

Icerikleride tek tek beyan edilmis etiket uzerinde. Yapay renklendirici ve tatlandirici yerine Dogal tatlandircilar kullanilmis.

Tek gecerim. Turkiye'de ortaligi kasip kavuracak bir Preworkout !!!

Eklentiler

• 50 CAL IMAGE.jpg
    50 CAL IMAGE.jpg
    304,2 KB · Görüntüleme: 1.175
Dün ikinci gün oldu gerçekten muazzam bu kadar güç artışı beklemiyordum..

Ama uyutmuyor malesef 3 gündür uykusuzum...

bugün aldım... muhtemelen p.tesi itibari ile başlicam kullanmaya.. diğer NO başlıklarında yazmıştım şu ana kadar NO ürünlerinden verim alamadım.. benim vucud sanırım kabul etmiyor :) ... bakalım bu nasıl bir etki gösterecek. kulanmaya başladığım zaman etkilerini yazacam ..

Dostum ürün gerçekten muhteşem ama içindeki kafein yüzünde benim fissürümü tetikledi o yüzden kullanamıyorum şu ara ..

Yarım ölçek kullanıyorum talimat üzerine ama genede ciddi uyku sorunları yaptı..

Ben bahsettiğiniz ürünü kullanmadım ama şu ana kadar vermiş olduğu kazanç için bu ürüne sanırım ileride de çok şey borçlu olucam..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:50 ----------

Tadının çok iyi olduğunu söyleyemem zira az önce içtim..

bu hafta 2. haftam. benim enerji içeceklerinde şansım cidden çok kötü. diğer enerji/performans artıcı başlıklarda da yazdım buraya da aynısını yazacam ne yazıkki :( bu da şimdilik işe yaramadı bende :( hiç bir etkisini göremedim.

etki: 10/3
tat : 10/ 2

bende bir acaiplik var sanırım :D

Aynen bende bununla nutrex hemo rage black arasında kaldım konuyu canlandıralım

Kesinlikle 50 CALIBRE yi tavsiye ederim. İçerik kalitesi ve etkisi çok iyi.

4 yıldır perf. arttırıcı ürünüleri kullanıyorum/takip ediyorum.
Superpump 250, No xplode, Assault, C4, 1MR, Jack3d, Hemo Rage...

En iyisi ve istikrarlı kullanmayı düşündüğüm GRENADE 50 CALIBRE.

creatini ekstra kullanmaya gerek kalmıyor sanırım

Evet benimde kullandığım en iyi performans arttırıcı ama tadı çok kötü,uykusuzluk ise bir süre sonra alışılıyor..

Konunun performans arttırıcılarda artık bir topiği olması gerekiyor diye düşünüyorum.

Çok iyi karıştırmak gerekiyormuş şimdi farkettim :D

Back
Yukarı