sonkartal10
Üye
super pump max kullandım ilk gün haricinde bir etkisini ne yazıkki görmedim.bende bu ürünü alıp denemek istiyorum.aslında bsn no explode istiyorum ama malul bulunamıyor.bakalım deneyelim
arkadaşlar hiiiç düşünmeden tavsiye edebileceğim bi ürün all star ve weider kullandım daha önce ama bu coook farklı bi ürün ama kafein oranı cok yüksek acayip çarpıntı yapmaya başladı bende bir hafta ara verdim.kullanın etkisini gerçekten hissedeceksinizz
cevaplarsanız sevinirim bu arada güreşle uğraşıyorum ağır idman döneminde kullanacağım.
Super Cuts 3 ya da Creatine X3 ile kombine etmeni öneririm.
all star intensty ve weider nos-x10 kullanmıştım granede bence onlardan cook üstün bi ürün halada kullanmaktayım ama söylediğim gibi kafeinden dolayı heralde cappıntı olmaya başladı biraz 1 haftadır kullanmıyorum bugün kısmetse baslıyacamAllstar ve Weider'ın hangi ürünlerini kullandınız 50 cal ile kıyaslıyabileceğiniz?
Dün yarım ölçek kullandım tam olarak karışmıyor içinde beyaz beyaz küçük parçalar kalıyor. 300 ml su ile karıştırıyorum tadı yok gibi birşey hafif ekşimsilik var gibi. Etki olarak da pek bir şey hissettim diyemem. Bugün tam ölçek kullanıcam bakalım neler olacak.