Kesinlikle 50 CALIBRE. Önceki yazıları okumanı tavsiye ederim.BSN No Xplode 2 mu yoksa bu ürünmü hangisini tavsiye edersiniz?
ürünü 30 - 45 dk kala alıyorum doğrumudur birde aç yada yok çok farkeder mi...
[DOUBLEPOST=1391583646][/DOUBLEPOST]Bence ne bu baslikta yazilanlari nede aldigin urunun kullama seklini okumamassin bile kutuya bakip,okusan bu mesaji atmanin imkani yoktu cunku
[DOUBLEPOST=1391583700][/DOUBLEPOST]Bence ne bu baslikta yazilanlari nede aldigin urunun kullama seklini okumamassin bile kutuya bakip,okusan bu mesaji atmanin imkani yoktu cunku
selam moothy az önce yazdıgım msjda sen yardımcı olabilirmisin yada arkadaşın varmı[DOUBLEPOST=1391584444][/DOUBLEPOST]Bence ne bu baslikta yazilanlari nede aldigin urunun kullama seklini okumamassin bile kutuya bakip,okusan bu mesaji atmanin imkani yoktu cunku
msjmı gördünüzmü[DOUBLEPOST=1391584618][/DOUBLEPOST]bu hafta 2. haftam. benim enerji içeceklerinde şansım cidden çok kötü. diğer enerji/performans artıcı başlıklarda da yazdım buraya da aynısını yazacam ne yazıkkibu da şimdilik işe yaramadı bende
hiç bir etkisini göremedim.
etki: 10/3
tat : 10/ 2
bende bir acaiplik var sanırım![]()
slm pena ordamısın[DOUBLEPOST=1391585038][/DOUBLEPOST]Bu ürün rage ile kombine olmaz .(sağlığınızı tehlikeye atmayın )X- plode-3 ölçek limitleri zorlamışsınız.
Granade zaten tek başına etkili bir üründür.
Dilerseniz Hemo rage başlığını bir okuyun ,etki seviyesi oldukça yüksek
dostum elinde hala varmı bundanürün siparişini verdim, 1-2 güne elimde olur. deneyip bende yorumumu paylaşacağım.
selam benimde sadece bir iki kullanıma ihtiyacım var siteye dün üye oldum ptesi sınava gircem belki yardımcı olur düşüncesiyle kullanmak istiyorum şınav 30 cekmem gerekiyo şuan 25 cekiyorum baska zamanda kullanmıyacagımdan ve site genelinede yazmayı bilmediğimden yardımcı olurmusun[DOUBLEPOST=1391583587][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1391583646][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1391583700][/DOUBLEPOST]
selam moothy az önce yazdıgım msjda sen yardımcı olabilirmisin yada arkadaşın varmı[DOUBLEPOST=1391584444][/DOUBLEPOST]
msjmı gördünüzmü[DOUBLEPOST=1391584618][/DOUBLEPOST]
slm pena ordamısın[DOUBLEPOST=1391585038][/DOUBLEPOST]
dostum elinde hala varmı bundan
slm ordamısın[DOUBLEPOST=1391640855][/DOUBLEPOST]Kafein duyarlılığımız olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? 3 fincan kahveyi üst üste içtikten sonraki etki yeterli midir?
uyudunmu nettemisinSupplementler.com da stokta kalmadı olarak görünüyor. Temin edebileceğim başka bi yer önerebilir misiniz?
yazmıyosun beni muhakkak ara cok acilevet hala var kullanıyorum henüz bitmedi![]()
![]()