Gripad vs. Strap

Merhabalar arkadaşlar. Benim halihazırda decathlondan aldığım strap mevcut bir yıldır kullanıyorum. Ama pek kaliteli olmadığı için tam verimli olduğunu düşünmüyorum ve straplar genel olarak biraz uğraştırıcı. Ben de gripad denemeyi düşünüyorum. Kaymaları önlemek için strap kadar etkisi olur mu deadlift, lat pulldown gibi hareketlere? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Strapten nasıl bir verim bekliyorsun onu çok merak ettim. Bende de Decathlon ürünü var hiç bir kayma, gevşeme olmuyor.
Grippad ilk zamanlarda 1-2 kere kullanmıştım ama strap gibi bir etkisi yok. Birde dl tamamda pulldown için bunlar fazlası ile gereksiz geliyor bana.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Strapten nasıl bir verim bekliyorsun onu çok merak ettim. Bende de Decathlon ürünü var hiç bir kayma, gevşeme olmuyor.
Grippad ilk zamanlarda 1-2 kere kullanmıştım ama strap gibi bir etkisi yok. Birde dl tamamda pulldown için bunlar fazlası ile gereksiz geliyor bana.

Biraz kısa sadece ve daha kaliteli bir madde olabilir. Mesela kat oulldown da şu renkli lastikleri den sarınca çok verimli oluyor onun gibi bi etki yapar mı onu merak etmiştim .

Biraz kısa sadece ve daha kaliteli bir madde olabilir. Mesela kat oulldown da şu renkli lastikleri den sarınca çok verimli oluyor onun gibi bi etki yapar mı onu merak etmiştim .
Gymholix in strapı da aynı örgü tipi iplik bu iş için kullanılabilecek çokta alternatif olmayabilir bilemedim.

Gymholix in strapı da aynı örgü tipi iplik bu iş için kullanılabilecek çokta alternatif olmayabilir bilemedim.

Anladım. Peki gripad konusunda kavrama ve kayma önleme konusunda herhangi bir eldivenden farkı olmadığını mı belirtiyorsunuz?

gripad eldivenden çok daha iyi fakat ömrü 6 ay falan diyebilirim hemen eriyor içimdeki plastık kumaş beze dönüyor

Söylenmiş ama kendi yorumumu da yapayım.
Strap ile gripadi kıyaslamak mümkün değil pek. Gripad çok rahat kayıyor hatta deadliftte elinden çıkıyor neredeyse. O yüzden gripad de kullanacaksam strap ile birlikte kullanıyorum.

Eldivenle kıyaslayabiliriz, çok daha rahat benim görüşüm. Eldiven kadar terletmiyor olması ve antreman sırasında çok rahat çıkarıp takılabiliyor olması da artı bence.
Ömrüne gelirsek de kullanıma göre değişiyor sanırım. İlk hafta parçalanmaya başlıyor benim ama kullanılamayacak seviyeye gelmesi yine de min 4-5 ayı buluyor.

Back
Yukarı