azincourthalil
Üye
Herkese merhaba, soru baslikta. Antremandan sonra 1 olcek whey aliyorum protein miktari yaklasik (23g) kalan 160g proteini nasil bir beslenmeyle alabilirim yardimci olabilecek varsa sevinirim. Iyi forumlar
Hocam su sekilde alabilir miyim sizce: sabah 3 yumurta beyazi + lor , oglen yemekhane(besin dagilimina onem gosteriyorlar), spor sonrasi protein tozu, aksam 2 tavuk gogsu.Çok basit , sabah kahvaltıdan yumurta,süt ürünleri ile başlayarak öğlen tavuk,balık,et türü ve protein tozu kullanıyorsan onunla devam ederek akşama kadar kolay bir şekilde alırsın.
Hocam peki 2 ogun arasinda en az kac saat olmali?Tabiki, sadece 4 öğün yemek ile dahi 160 gram alırsın, her öğün vücut 40 a kadar sentezini atmadan yapabilir,
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki, sadece 4 öğün yemek ile dahi 160 gram alırsın, her öğün vücut 40 a kadar sentezini atmadan yapabilir,
Cok bilgili genc cocuk , arastirdiysan biliyorsan sen soyle madem ne kadar sentezleyebildigini biz dinleyelim ne dersin ?''her öğün vücut 40 a kadar sentezini atmadan yapabilir''
yav he he bilgi kirliliğisin
Ve genc cocuk , http://www.kasvekuvvet.net/protein-rehberi.html ne kadar ' a kadar hayvansal gida sentezleyebildigini bak kadar diyorum net 40 gram degil , ogrenebilirsin kisisel olarak oran degisir bu ortalamadir , aldigin wheyler dahi 35 grama kadar cikmaktadir , bak tekrar kadar dedim , daha fazla bilgiye ihtiyacin olursa arastir, tavsiye ederim.''her öğün vücut 40 a kadar sentezini atmadan yapabilir''
yav he he bilgi kirliliğisin
Ve genc cocuk , http://www.kasvekuvvet.net/protein-rehberi.html ne kadar ' a kadar hayvansal gida sentezleyebildigini bak kadar diyorum net 40 gram degil , ogrenebilirsin kisisel olarak oran degisir bu ortalamadir , aldigin wheyler dahi 35 grama kadar cikmaktadir , bak tekrar kadar dedim , daha fazla bilgiye ihtiyacin olursa arastir, tavsiye ederim.
Kiprisli degilim 1. Si kardesin degil senden 4 yas buyugum 2. Si 3. Olarak bcaa kimse onermiyor biz verilen arastirmalari aa sunu oneriyor bunu onermiyor diye kotulemiyoruz forumda kullandigin terimlere dikkat et , yaziyi sanirim okumamissin sampiyonalar icin ne denli 60 70 e kadar aldiklarini sindirip sindirmediklerini bilmedigini soyledim normal duzeyde sportif yapilanlar icin bir duzenek sundum , makaleleri okuyup okumamak sana kalmis , menshealth ' deki 20 gram ideal makalesini okuyabilirsin , burda sanirim kastin 40 gramdan yukarisida olabilir , bu adamlar if girmiyor farkettiysen , orta duzenegi sunuyorum sadece okuyup okumaman beni enterese etmez ben yararli olup olamadigima bakarim ben kendim uyguluyorum , yarari mevcut mu evet gozle gorulur sekilde mevcut , daha bilimsel aciklama ile buraya atarsan ne kadar sentezledigini okuyabilir herkes .
Kiprisli degilim 1. Si kardesin degil senden 4 yas buyugum 2. Si 3. Olarak bcaa kimse onermiyor biz verilen arastirmalari aa sunu oneriyor bunu onermiyor diye kotulemiyoruz forumda kullandigin terimlere dikkat et , yaziyi sanirim okumamissin sampiyonalar icin ne denli 60 70 e kadar aldiklarini sindirip sindirmediklerini bilmedigini soyledim normal duzeyde sportif yapilanlar icin bir duzenek sundum , makaleleri okuyup okumamak sana kalmis , menshealth ' deki 20 gram ideal makalesini okuyabilirsin , burda sanirim kastin 40 gramdan yukarisida olabilir , bu adamlar if girmiyor farkettiysen , orta duzenegi sunuyorum sadece okuyup okumaman beni enterese etmez ben yararli olup olamadigima bakarim ben kendim uyguluyorum , yarari mevcut mu evet gozle gorulur sekilde mevcut , daha bilimsel aciklama ile buraya atarsan ne kadar sentezledigini okuyabilir herkes .
Abim sen bildigin gibi yap 100 yahut 50 al orasi seni ilgilendirir , ben protein miktarini onerdim , verdigin videoyu izlememissin tekrar izle , konuyu acan kisi sadece protein almiyor karbonda aliyor , 300 350 gram karbon ile bu sayi ideal , mr olimpia ya kadar cikacaksan patlat her ogunde 100 gram ben ise yaradigini soyledim , evet resme gelecek olursak acikcasi hosuma gitti resmim sanirim bulktaydim baya bir yag aldim , tavsiye ederim iyi gidiyor
Ne kadar malsin bilmiyorum ama ben zaten sorarak ogrendim ona gore birseyler soyledim kabataslak " yeaaaaa 40 a kadar sentezleniyomus hahahhaha 40 dan fazla bu herif bilmiyor " demedim evlat tekrar acikliyorum , bir cok makale ve bilimsel makalede tek ogunde 40 a kadar sentezlenme dedigin uzre sindirim ikiside ayni anlamda mevcut oldugu yaziyor tatmin etmeyecekse tekrar baska bir site atayim sana