Gunde kac saat televizyon seyrediyorsunuz

Gunde kac saat TV seyredıyorsunuz?

• 1

Votes: 15 55,6%
  • 2

Votes: 5 18,5%
  • 3

Votes: 2 7,4%
  • Sabahtan aksama TV nin basindayim

Votes: 5 18,5%

• Total voters
    27

aneximandros

Özel Üye
Seyredecek hic bir sey bulamayip TV de dandik kliplere goz gezdirirken yakaladim kendimi. Gundelik hayatta TV hemen hemen hic seyretmem, takip ettigim tek turk dizisini de herkes bahsedince bon bon bakmayayım diye secmistim, o da avrupa yakası. Sizin durumunuz nasıl, hayatta yapılabilecek bunca guzel sey varken kac saatinizi TV basinda olduruyorsunuz?

Baslikla direkt alakalı degil ama ne yalan soyleyeyim azicik eli yuze duzgun olan her hatuna bir mavi lens takıp meshur yapma sevdamızdan ne zaman vazgececegiz diye de merak uyandı bir yandan icimde (uzun zamandır turk kanallarından uzagım da). Benim neyim eksik, ben de 15 dakika unlu olacagim :).

Benim evimde televizyon yoktur. Ancak zaten artik televizyon internet ile müthis bir rekabet icerisine girdi.

Internetin, özellikle Youtube gibi paylasim sitelerin time shifting denilen olayi insanlari neyi ne zaman izleyecegi konusunda baya bir rahatlatti.

Kacirdigimiz programlari, dizileri acip 2 gün sonra izleyebiliyoruz. Eskisi gibi TV'nin karsisina gecip bize güzel seylerin sunulmasini beklemiyoruz. Ilgimizi ceken seyleri istedigimiz kendimiz secip izliyoruz artik.

Haklisin Ayaz, ben de internetten bulup seyrediyorum merak ettigim bir sey oldugunda. Ama yine de butun Turkiyenin internet cagini yakaladigini zannetmiyorum. Baglanti hizlari yeni yeni bir sey seyretmeye olanak tanıyor. Sitelerin yasaklanmasi da cabasi. Almanyada durum nasıl, memnun musun servis saglayacilarindan?

ben televizyon izlemeye gerek duymuyorum haberler denk gelirse izlerim bide boks maçları... onun dışında internet bana yetiyo ..televizyondan ziyade hafta içi her akşam 10,30-01,00 arası çok güzel bir radyo programı var onu dinlerim ve aynı zamanda BFTR ye göz gezdiririm

Haklisin Ayaz, ben de internetten bulup seyrediyorum merak ettigim bir sey oldugunda. Ama yine de butun Turkiyenin internet cagini yakaladigini zannetmiyorum. Baglanti hizlari yeni yeni bir sey seyretmeye olanak tanıyor. Sitelerin yasaklanmasi da cabasi. Almanyada durum nasıl, memnun musun servis saglayacilarindan?

Burasi cok free, aneximandros. "You" ile baslayan tüm siteler serbest ;)
Saka bi yana, DSLdir , baglanti hizidir, providerlerdir vs.. hepsi gayet güzel.. yani saniyede 1 megabyte hizdan asagi bisey indirdigimi hatirlamiyorum.. bazen 2mb falan bile oluyo.. Türkiye'ye döndügümde en cok özleyecegim sey bu olacak heralde..

Neyse konu dagilmasin .. :)

televizyonu nerdeyse tamamen hayatımdan çıkardım.ayda birkaç kez anca izliyorum ki o da pek fazla bir süre olmuyor.önceleri televizyonsuz hayatın geçemiyeceğini sanardım ama görüyorum ki televizyon insanın hayatında olsa da olmasa da oluyor.

tv yi özellikle haber izlemek için takip ediyorum..haber dışında ceviz kabuğunu kaçırmam kolay kolay...avrp. yakasını severdim ama epeydir izlemiyorum..belki kaldırılmıştır haberim de yok..(gerilim filmi delisiyim..onu da cd kiralayıp izliyorum...)kısacası net öncelikli

Belki günde iki saat ya da hiç

Eskiden hiç açmıyordum, artık açıyorum;
Ntv'de her gece Canlı Gaste var; onu kaçırmamaya çalışıyorum geceleri

Televizyonun yerini pc alamaz bence şöyle ayaklarımı uzatıp bira cips eşliğinde güzel bir film yada program seyretmek yada playstation çevirmek tabi arkadaşlar ile pc bana daha kişisel geliyor yani muhabbeti öldürüyor o nedenle tv pc den ağır basar süre ise belirsiz günlere göre değişir fakat maxümum 2-3 saattir geçmez.

televizyonu spor(özellikle futbol) ve reality show(özellikle okan bayülgen) dışında kullanmam

Hiç belli olmuyor. Haftalarca açmadığım da olur, başına oturup da üç dört saat izlediğim de olur. Dünyayı internet üstünden takip etmek daha mantıklı geliyor. Programlarıysa TV'den izlemek ise daha iyi oluyor. Discovery'de güzel bir şeye denk gelirsem işi gücü de bırakabiliyorum. Bear Greezy özellikle favorimdir, kanka olunası...

son 4 yıldır izlemiyorum,lisede tek kalıyordum babamlar ders çalışmam diye alıp götürdüler :) ama bilgisayarda hergün 3 tane vcd izliyordum,yine değişen birşey olmadı :)ama 4yılda süper bi film kültürüm oluştu :) şimdi de barcelona ve galatasaray maçları dışında tv nin karşısına geçmiyorum,yani haftada 180 dk tv izliyorum

Back
Yukarı