Gunther Schlierkamp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Re: ?

ultraukala dedi:
onkirk dedi:
ultraukala dedi:
onkirk dedi:
bence gunter e haksızlık yapıyolar abi.. adamın vücudu süper ve anatomi olarak da zaten iri bi adam coleman a yakın boy pos yakışıklılık herşey var...bir iki sene içinde gunter geliyo haberiniz olsun...
hiç sanmıyorum...

ultraukala...
efemdim...

düşüncelerini ifade etmenin daha kibar bi yolunu bul...

onkirk dedi:
ultraukala dedi:
onkirk dedi:
ultraukala dedi:
onkirk dedi:
bence gunter e haksızlık yapıyolar abi.. adamın vücudu süper ve anatomi olarak da zaten iri bi adam coleman a yakın boy pos yakışıklılık herşey var...bir iki sene içinde gunter geliyo haberiniz olsun...
hiç sanmıyorum...

ultraukala...
efemdim...

Cevabında kibarlığa uymayan ne var? Ben bir şey göremedim.

sarc4stic dedi:
onkirk dedi:
ultraukala dedi:
onkirk dedi:
ultraukala dedi:
onkirk dedi:
hiç sanmıyorum...

ultraukala...
efemdim...

bana öyle geldi....

sarc4stic dedi:
onkirk dedi:
ultraukala dedi:
onkirk dedi:
ultraukala dedi:
onkirk dedi:
hiç sanmıyorum...

ultraukala...
efemdim...

+1

?

ukala bu konuyu daha fazla uzatma istersen başkasının yaptıı yorumlara da daha düzgün cevap ver herkes aynı değildir belki başka birine bu yorumu yapsan önemsemez ama dediim gibi herkes aynı değil...yorumlarda dikkatli ol..

onkirk dedi:
ukala bu konuyu daha fazla uzatma istersen başkasının yaptıı yorumlara da daha düzgün cevap ver herkes aynı değildir belki başka birine bu yorumu yapsan önemsemez ama dediim gibi herkes aynı değil...yorumlarda dikkatli ol..

Belki senin yaptığın bu yorumlarda onu rahatsız ediyordur onun avukatlığını yapmıyorum ama bir şeyi söylerken iki taraflı düşünelim lütfen!

Bu arada konuyu uzatmama konusunda hemfikiriz. Bundan sonraki mesajlarınız Gunther Schlierkamp ile ilgili olsun.

arkadaşlar gunther üzerine fazla kafa yormaya gerek yok bu adamın şampiyon olma şansı coleman ve cutler gibi rakipleri varsa imkansız. buda aynen diger iyi body builderler gibi şampiyonluk kazanamadan sporu bırakacak.Sinema kayerine başlayabilir bu tipiyle.

sarc4stic dedi:
onkirk dedi:

Belki senin yaptığın bu yorumlarda onu rahatsız ediyordur onun avukatlığını yapmıyorum ama bir şeyi söylerken iki taraflı düşünelim lütfen!

Bu arada konuyu uzatmama konusunda hemfikiriz. Bundan sonraki mesajlarınız Gunther Schlierkamp ile ilgili olsun.

kardeşim benim ilk mesajım zaten gunter hakkındaydı. benim yorumun üzerine biri cıkıp ukala ukala yorum yapıyo.. rahatsız olduumu ve dikkatli yorum yapması konusunda uyardım sadece.. rahatsız olduumuz konuları dile getirmeyelim mi yani..ben de çok uzatma meraklısı değilim ama herkes birinin yorumuna istemedii bi şekilde cevap verirse forumun tadı kaçar!netse gerçek anlamda uzatmaya gerek yok..sadece yorum yaparken dikkatli olalım o kadar...

onkirk dedi:
kardeşim benim ilk mesajım zaten gunter hakkındaydı. benim yorumun üzerine biri cıkıp ukala ukala yorum yapıyo.. rahatsız olduumu ve dikkatli yorum yapması konusunda uyardım sadece.. rahatsız olduumuz konuları dile getirmeyelim mi yani..ben de çok uzatma meraklısı değilim ama herkes birinin yorumuna istemedii bi şekilde cevap verirse forumun tadı kaçar!netse gerçek anlamda uzatmaya gerek yok..sadece yorum yaparken dikkatli olalım o kadar...

Bak hala laf atıyorsun?! Tamam rahatsız olduğunuz konuları söyleyin ama bunu illaki buradan yapmanız gerekmiyor, özelden arkadaşım böyle böyle de, aranızda halledin. İkinizde bu konu hakkında bir şey yazmayın artık, hala off topic konuşuyoruz.

sarc kusura bakmassan bende bir sey söylemek istiyorum burda hatalı olan onkirk.ultra ukala sadece hic sanmiyorum diye fikrini beyan etmis.ayrica onkirk in yorumu hos degil ''KARDESİM'' bu son yorum olsun ve günter hakkinda konu devam etsin arkadaslar

konuyu dagıtmayin ve günter konusu devam etsin dendi konu tastıgı icinde ikaz verildi bu son ikazdir. romasanta yine mesajın silindi herkes kendi görevini yapmasi dilegiyle

abi 2.resimdeki karin kaslari super valla :D bekleyinnn, "buyuyunce" bende ooole olcam :p ehehehehe

subzero dedi:
abi 2.resimdeki karin kaslari super valla :D bekleyinnn, "buyuyunce" bende ooole olcam :p ehehehehe
bekliyoruz subzero...Şimdiki resimleri koyda nasl ilerleme kaydetmişsin görelim...hehe...

eheheeh simdiki halimi pek karistirmasak diyorum :p
Eye_See_You nun denetiminde 1 hafta once basladim :D yuzme deneyimim sayesinde karin kolay sekil aliyor ama onun disinda pek bisey yok, ama biraz bi gelisme olunca koyucam, simdiki halimle o zamankini karsilastirirsiniz artikin :D

Odnamok koyduğun videoda cüssesi gerçekten kendini belli ediyor, bacakları ve omuzları çok büyük, kalıbı çok sağlam ancak belide çok kalın, off seasonda olduğunu biliyorum, ama olsun, bir Jay Cutler'ın ya da Ronnie Coleman'ın kücük kalça ve dar bel avantajı Günther'de kesinlikle yok, sırtı ise bu videoda oldukça detaysız ve düz duruyor.
Bu adamın gülüşü ve üst bacakları dışında elle tutulur yanı yok, ha birde boynunu takdir ediyorum, kalın, maşallah pehlivan enseli adam :D

Back
Yukarı