aydinsivet91
Üye
Arkadaşlar bu 3 gun forumda konu açamamam sayesinde gezdim aradığımı bulmaya çalıştım.Fakat bulamadım.Ben derdimi şöyle izah edeyim..Şimdi benim vucudumun gogus kısmı biras değişik.Biras dışarı doğrı duruyor.Profilden bakıldığında onarmallik oldukça goze çarpıyor olmalıki arkadaşlarım ve yakınlarım bu durumun nedenini soruyor.Bu durum birasda kamburluğa neden oluyor ve omuzlarım dar.Boyum uzun , zayıfım, kemiklerim ince ve dar omuzluyum diyryim.Ben oncelikle omuzlarımı genişeltmek istiyorum.Soru 1 ? Acaba omuzlarımı genişeltirsem bu anrmal goruntu duzelebilr mi ? Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşım oldu mu hiç ? Soru 2 ? Goğus kası yapsam goruntuyu duzeltebilr miyim ?Bu arada yaş 17.Yakınlarımda fitness salonu yok.O imkanların olmadığı bir beldede ikamet etmekteyim.Bu yuzden sorualrım size
Yakında bir fotoğraf da yollayacağım.O zaman daha kolay çözum bulurus belki..
Ben omuzlarımı genişletmek ve mumkunse bu anormal goruntuden krtulamyı amaçlıyorum.Benim derdimi anlaayn benim durumumla karşılaşan arkadaşlardan cevap bekliyorum..Bunu duzeltmek için de uygun çalışma proğramı onerilerinizi heyecanla bekliyorum.Çunku okuduğuma gore omuz kemikleri 17 18 e kadar gelişme gorsteriyormuş.Anlaşılan acelem var
Paylaşıldıkça azalmaz..Acil cevaplarınızı bekliyorum.

Yakında bir fotoğraf da yollayacağım.O zaman daha kolay çözum bulurus belki..
Ben omuzlarımı genişletmek ve mumkunse bu anormal goruntuden krtulamyı amaçlıyorum.Benim derdimi anlaayn benim durumumla karşılaşan arkadaşlardan cevap bekliyorum..Bunu duzeltmek için de uygun çalışma proğramı onerilerinizi heyecanla bekliyorum.Çunku okuduğuma gore omuz kemikleri 17 18 e kadar gelişme gorsteriyormuş.Anlaşılan acelem var

Paylaşıldıkça azalmaz..Acil cevaplarınızı bekliyorum.