• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Habib

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan habib
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
onun zaten farkındayım inş düzelticem o durumuu

Suplement kullandığım zamanlarda siwilcelerim pek azmadı benim ama şu an kullanmadığım halde coşmuş haldeler..

power gym dedi:
arkadasım bn 82 kiloyum birde ayriyetten belin cok kalın haberin olsun..

Bu baslikla ne alakasi var senin 82 kilo olman ?
Senin bu forumdan atilmama icin, bu gibi mesajlarini birakman gerekecek.

10 mesaj atmissin 70% alayci! kurallari oku, biktim senin yazilari editlemekten :x

arkadaşlar yeni programa geçmeliyim ancakk,önce yağlardan kurtulmalımıyım yoksa martta felanmı girmeliyim diyete çünkü diyetten sonra bişey kalmıcak gibi geliyo bana:)

bu konuda fikirlerinizi söylerseniz sevnirimm

TECO

Benim Fikrime Göre Kardeşim. Yağlar İçin Mekik we Yemene Dikat Edersen, Zaman we Rahat Bir Şekilde Kurtulabilirsin. :) İyi Çalışmalar...

saolun arkadaşlar,inş daha iyi olucam,daha önümde çok sene var daha 18 imi dolduramadım ehliyet bile alamıyom :lol:
artık bir sonraki yaza kadar beldeki yağlarıda yakarsam iyi olcak

yeni programa başladım düzeltirim inş,,

aslında hata benim beli hep ertelemem oldu, her antreman başında antreman sonunda mutlaka bel çalışcam diyom sonuna gelince salla deyiveriyordummm:(( gördüğnüz gibi belin beni sallaması daha kötü olduuu,aklım başıma geldi artık sallamıyom çalışıyom ,deniz mevsimine kadar sürem var önümde inşş eritecem ........

Sözüm habib, jöntürk ve tüm biceps mağdurlarına :) Arkadaşlar şiddetle çekiç hareketlerini yapmanızı tavsiye ederim(hammer curls). İlk zamanlar fazla kilo kaldıramayabilirsiniz ama alıştıkça daha ağır kilolarla çalışabilirsiniz. Hem bicepsinizin aşağı kısmı dolacak hemde bilekleriniz gelişecektir. Ben her idmanda yapıyorum gayet memnunum. İnşallah sizin de işinize yarar.

samebegin dedi:
zuhahuauha :D kadın programı seyrettiğin gözlerden kaçmadı onun yerine antreman DVD leri izlesen daha iyi olur lol

ne alakaaaa anlayamadımm :x

odnamok tavsiye için saol programımda yer vercem ............

dsc00321pd8.jpg

selamlar habib;

herkes belin yağlı diyor ama, belin zaten yukardan aşşağıya doğru incelerek iniyor. yani, popo nun üstündeki o yağ olarak göze çarpan kısım da erirse nasıl bir görüntü çıkar ortaya sence?

bana kalırsa mekik-diyet herneyse, devam et. ama fazla kafaya takma derim ben. vücudunun yapısıyla alakalı bir durum olarak çarptı gözüme. eritmeye değil, daha çok, kas yapma yoluna gitmelisin. tabii dediğim gibi, bana kalırsa :)

başarılar.

tam olarak anlayamadım demek istediğni,ama karın çalışmalarım tam gaz devam ediyo.

Back
Yukarı