Hacım programı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şu şekilde çalışıyorum göğüsü ilk hareket bench press 5x10 9 8 7 6 incline press 5x10 9 8 7 6 declined press 5x10 9 8 7 6 Cable cross yada db pullover 5x12 11 10 9 8 bi hafta db pulloverle birlikte çalısıyosam obur hafta cable cross yapıyorum aynı sekılde bı hafta pressleri halterle yapmışsam öbür hafta dumbellerle yapmaya çalısıyorum bazen makinede yatarak press yapıyorum yani vücut harekete alışmasın , vücudu sasırtayım diye uğrasıyorum ayrıca göğüslerde iyi bi hacim istiyosan bacakta çalışmalısın çalısıyomusun bacak?

Ben şu şekilde çalışıyorum göğüsü ilk hareket bench press 5x10 9 8 7 6 incline press 5x10 9 8 7 6 declined press 5x10 9 8 7 6 Cable cross yada db pullover 5x12 11 10 9 8 bi hafta db pulloverle birlikte çalısıyosam obur hafta cable cross yapıyorum aynı sekılde bı hafta pressleri halterle yapmışsam öbür hafta dumbellerle yapmaya çalısıyorum bazen makinede yatarak press yapıyorum yani vücut harekete alışmasın , vücudu sasırtayım diye uğrasıyorum ayrıca göğüslerde iyi bi hacim istiyosan bacakta çalışmalısın çalısıyomusun bacak?
Çalışıyorum da pek etkili bir çalışma olmuyor.[DOUBLEPOST=1396783045][/DOUBLEPOST]
Fly yappmıorsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
yok yapmıyorum o hareketi

Bacak en önemli bölge ama gelişim için forumda bununla ilgili bilgiler mevcut bacak çalışmak testesteron hormonu ve büyüme hormonu salgılanmasını ( bacak çalışmadan salgılanmıyo gibi anlasılmasın daha fazla salgılanmasını saglıyo ) sağlıyo ve zaten üstü geniş yapılı bacakları ince olan biri hiç estetik gözükmez horoz gibi durur yani :D ağır bi şekilde çalışman lazım bacağı bacaktan önceki gün kendini çok yorma ve sonraki günde aynı şekilde bacak hareketlerinde tekrar sayılarını yüksek tut 12 15 gibi

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : Göğüsler fora | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı