kolay zor degil o kiloya çikman oncelikle kalileti yemekler yemen lazim karbonhidrat ve protein bakimindan, fazla vücudunu yaglandirmadan o kiloya cikabilirsin, özellikle günde kaliteli olarak azar azar 5-6 ogün yapmaya çalis ama bunu çocu insan vakit bulamadigi icin yapmasi zordur birde sana kilo aldirici tozlari öneririm mesela weider ürünü olan mega mass 4000 i öneririm bir dönem kullandim iyi beslenerek ve bu ürünü aldim bir ay içinde 10 kilo aldim zaten vücuduna uygun maksimum kiloyu almazsan büyümezsen kaslarin gelismek kaslarini enine büyütmen lazim ve bunlari calisman lazim buda elinden geldigince kaslarini iyi beslemekle gelir once iyi beslenme sonra antrenman gelir iyi beslenen kas büyür genisler genisleyen kasta daha fazla kilo kaldirabilecek duruma gelir ve kaslarinda büyür, bu tozutozlari ne bileyim bazi eczaneler bile satiyor capitolden, carfourdan cogu yerlerde var, birde meyva ve sebzeleri ihmal etme ögünlerde pisirilirken fazla haslanip ölmüs olmasin sebzeli yemekler, meyvelerdeki ve sebzelerdeki vitamin aldigin proteinerin ve karbonhidratlarin sentezini arttirir