Hacim Ve Şekillendirme

Arkadaşlar bu spora gecen sene başladım.. Daha doğrusu zayıflamak icin başlamıştım.Gayet güzel şekilde kilo verdim yaklaşık olarak 17 kilo verdim..

Tabi insan herzaman daha iyisini istiyor artık sıkı şekilli birazda hacimli bir vucut istiyorum ondan dolayı sıkı bir antreman ve Beslenmeye girdim.. Malum büttünlemelerde bitmişken başlayalım dedim :)

Birazda acemilik olduğu için buraya ne yediklerimi yazacağım bi yardımcı olursanız çok iyi olur :)

Her gün ne yediğimi yazmaya çalışcam yorumlarınızı bekliyorum.

Sabah

3 Haşlanmış yumurta
5 dilim peynir
Süt

Öğlen

Etli bezelye
pilav
1 elma

Akşam

Haşlanmış tavuk (200 grm)
Bulgur pilav

Akşam yemeğinden sonra: yarım elma 1 portakal 1 kivi

Sabah
3 Haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
pekmez

Öğlen
Et sote
makarna
2 muz

Akşam(Hazırlanıyor Şuan :D)
Makarna
Salata
Yoğurt

Akşamdan sonra
1 portakal
1 elma

boy,kilo,yaş vs yazmadan neye göre yardımcı olacağız sevgili Bm.Burak?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:22 ----------

Ayrıca yediklerinin miktarını da yazmalısın 5 dilim peynir????
dilim var 50 gr dilim var yarım kilo:)

Çok haklısınız pardon belirtiyorum..

Yaş 19
Bot 1.79
Kilo 73
Yağ oranım %14 2012 kasık ayında ölçtürmüştüm.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04:34 ----------

Valla şimdi hiç tartmadım :D Şimdi dileme gelince oldukca büyük yani.. 1 haftada yakşalık 600 grama yakın tüketiyorum belki az belki fazla onu net bilmiyorum :/

-Besinlerde bulunan protein,karbonhidrat,yağ değerlerini bilmelisin öncelikle sağlıklı beslenme için.
-Hacim kazanmak istiyorsan günlük aldığın kalori miktarı harcanılanın üzerinde olmalıdır.Ne kadar olmalıdır sorusuna senin cevap bulman lazım bu da haftalık ya da 15 günlük periyotlarda ayna ve kilo kontrolü ile olur.Kontrollerde çok yağlandığını görürsen buna göre karbonhidratı düşürür veya artırırsın.
-Beslenmende öne çıkan ilk şey şu ,aldığın proteinin yetersiz olması.

Başarılar.

Valla bu gün iyi bi kardio yaptım..

kavlatından yarım saat önce 1 elma

sabah:
4 haşlanmış yumurta
75 grm peynir
yeşil çay

öğlen:
Çorba
200 grm tavuk
2 haşlanmış patates
brokoli

öğlen arası: 1 elma

akşam:
Corba
Salata
100 grm Tavuk

Allah büyük artık ne yersek :D

Ama abimin dediklerini dikkatte aldım ve protein tozu satın aldım gelmesini bekliyorum..

Sabah:
5 yumurta
150 grm lor peynir
yeşil çay

Antrenman öncesi:
muz+2avuç üzüm

Antrenman sonrası:
Dışarda işim vardı yiyemedim.. (Hazır yiyecekler)

Akşam:
150 grm tavuk
salata

Ama şunu fark ettim bu süre icerisinde kilo aldım.. Şunu anladımki kilo almadan vucut geliştirmek istiyorsak protein tozu sart diğer türli kas kütlesi artırmak için fazlasıyla kilo alcak gibi duruyorum..

Daha az yemem gerekiyo vucudum kilo almaya müsait.. Acıkcası beslenme programlarına baktığım arkadaşlara şu sorum olacak siz okadar yiyosunuz nasıl kilo almıyorsunuz yada nasıl gelişme bu kadar az oluyor..

Yada benim bünyemmi kilo almaya müsait anlamadım gitti..

Bol proteinli az beslenmek benim için en iyisi.. Haftada 2 gün kardio yapmak gerekir bence..

Sabah:
Yulaf ezmesi 100 grm
süt

öğlen:
250 grm Tavuk
400 grm yoğurt

İdman öncesi:
2 avuc kuru üzüm 1 muz

İdman sonrası:
Protein bar

Akşam:
Salata
Çorba

Protein tozum geldi.. Ne kadar kullanacağım az çok belli ama gene tavsiyelerinizi bekliyorum

Back
Yukarı