• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

hacimlenmem gerek mi?

boy 1.73-1.75 arası, kilom 68-69. Kıyafet üstümdeyken vücutpek belli olmuyor. Hedefimdeki vücut micheal jai white :) sizce eksik bölgeler neler?

Eklentiler

• 28042012262.jpg
    28042012262.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 557
  • 28042012263.jpg
    28042012263.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 505
  • 28042012264.jpg
    28042012264.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 558
Gayet başarılı bir vücut ... helal olsun...
Çalışma rutinini, beslenme durumunu, supplementlerin varsa neler, birde nekadar zamandır hangi programı uyguluyorsun detaylı bilgi verirmisin.

Gayet başarılı bir vücut ... helal olsun...
Çalışma rutinini, beslenme durumunu, supplementlerin varsa neler, birde nekadar zamandır hangi programı uyguluyorsun detaylı bilgi verirmisin.
supplement kullanmıyorum. Beslenme durumum biraz sıkıntılı yurtta kaldığım için kabaca şöyle bahsediyim
sabah 2 yumurta-6 dilim kaşar-2 büyük dilim beyaz peynir
antremandan çıkınca 160 gr ton balığı
öğlen yarım tabak pilav+bir parça tavuk göğsü+1 tabak nohut
akşam gene bir parça tavuk göğsü+yarım tabak pilav+nohut veya mercime+150 gr yoğurt

daha önce 2-3 ay aralıklarla yapıyordum spor ama düzzenli değildi. Son 8 aydır çok düzenli yapıyorum.

antreman programına gelince
pazartesi: ön kol+göğüs+karın
salı: arka kol+sırt+30 dk kardiyo
çarşamba: bacak+omuz+karın
perşembe: 30 dk kardiyo
cumaÇ göğüs+karın
cumartesi: omuz+20 dk kardiyo

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

90-100 kilo arasına çıkman gerek 2013 yazında bu aylarda definasyona girersin,bahsettiğin vücuda yakın bir vücut elde edebilirsin.başarılı vücut..
hocam 90-100 kilo benim için fazla olmaz mı?

eğer m.jai white gibi bir vücut istiyorsan en az 10-15 kilo alman şart hatta daha fazla da olabilir. ayrıca bu fotoğraflarda göğüs eksik görünüyor. geri kalan bölgeler bence gayet güzel.

eğer m.jai white gibi bir vücut istiyorsan en az 10-15 kilo alman şart hatta daha fazla da olabilir. ayrıca bu fotoğraflarda göğüs eksik görünüyor. geri kalan bölgeler bence gayet güzel.

haklısın ah bi kilo alabilsem :) bide yurtta kaldığımdan beslenme biraz düzensiz oluyor. Öğrenci olduğumdan toz vs de maddiyatı zorluyor biraz :)

arkadaşlar bir de birşey soracağım. Haftada 3 gün kardiyo yapıyorum, bu da hacim almaya engel olur mu? mesela göğüs çalıştığım gün kardiyo yaparsam ertesi gün göğsümde kas ağrısı olmuyor(yani gelişme ağrısı), ama yapmazsam oluyor.

Büyümek için protein tozu+karbonhidrad tozu ayrıyetten amino asitte kullanabilirisin bunların yanında ve glutamine almalısın çnkü büyüme hormonunu en çok glutamine tetikliyor yardımcı oluyor. Yada kilolarca patates kabuğu yiyeceksin :)

Back
Yukarı