Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haftalık 20 TL ile protein ihtiyacını giderebilirmiyiz?
Haftalıkı 20 TL ile doğal yollardan protein ihtiyacını karşılamak için önerilerinizi konu altından dile getirmenizi rica ediyorum. Şimdiden değerli üyelere teşekkürler. Konunun altından öneri dile getirenlerden en büyük ricam, herkesin detaylı ve düzenli şekilde algılaması için. ------------------------------(Ortalama 60-70 kilo arası genel insanlar için) 01 Ürün: Fiyat: İçerdiği Protein: 02 Ürün: Fiyat: İçerdiği Protein: Toplam miktar: Lütfen ayrılmış alandakiler ile önerinizi belirtiniz. ----------------------------
Sana aldığım ürünleri söyleyeyim kardeşim gayet makul fiyatlar.
500 Gram lor peyniri : 2.95 TL ( yaklaşık 1 hafta yetiyor, 100 gramında 15-20 arası protein oluyor markadan markaya değişir.)
Yulaf ezmesi : 3 Liralık 1 hafta yetiyor ( 12.6 gram protein 100 gramda )
Tavuk göğüsü : 5 liralık 3 gün yetiyor ( 30 gram protein 100 gramda )
Süt ve yoğurt biraz sıkıntı kutuları 2.5 lira
Yumurta : 4.5 lira 15 tanesi. ( Tanesinde 6 gram protein diye biliyorum.)
20 TL ayrılan bütçe ve haftalık..20 TL en iyi bu şekilde değerlendirilebilir diye düşünüyorum
Doğa Yulaf Ezmesi alıyorsun 5 TL (100Gr 12gr Protein)
Tavuk göğsü alıyorsun 2 göğüs veya 3 göğüs olarak satılır . 2 göğüsün ortalama ağırlıgı 500 gr ve yaklasık olarak 5-6-7 tl arası değişiyor gramajına göre 500-600-650 gr gibi.2 pakette bundan alıyorsun yani 4 veya 6 göğüs parçası 10-14 TL .(100gramında 22-23gr proteinn)
1 koli yumurta alıyorsun 5-6 TL (1 yumurta beyazı 3 gr protein )
Lor peyniri listeye alınacaksa 250-500 gr alınmasını tavsiye etmem..100gr alıp bitince tekrar alınmalı yani az az a.Çok çabuk bozulan bir peynir türü ve 2 gün beklediği zaman koku yapıyor bozuluyor.
Bencede bütçeni en güzel şekilde gelişim için tavuk yumurta ve lor peyniri etrafında değerlendirmelisin. Fakat bunların yanında koonuyla alakalı olmasada bişe söylemek istiyorum. Gelişim sadece proteinle olur diye düşünme. Protein yanında kaliteli karbonhidrat ve yağda almalısın bunuda es geçmemelisin. Kaliteli yağları kuruyemişlerden karşılayabilirsin. Fıstık yada leblebi. Leblebi güzelde bitkisel protein kaynağıdır.
yumurta akı
yanlış bilmiyorsam içindeki protein değeri vucut tarafından emilen biyolojik değeri en yüksek gıda diye biliyorum
bende yarın yumurta akı tozunu sipariş vercem 1 kg (245 ad.ak) 60 tl sitede okuduğum kadarıyla 30 tl ye aldım diyenler var ama nerden nasıl hakkında bilgi vermemişler tadı bakımından kötü olduğu yazılmış bazı kullancılar vanilin çilek aromasıyla içilebilir hale getirmişler bi araştır istersen