Haftalık Antreman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar yaşım 17 boy 1.67 kilo ise 75 benim bu yaz 3 ay süre içerisinde 20-25 kg vermem lazım ve ayrıca boyumun 5-10 cm uzuması lazım. Öncelikle diyete bugün girdim ve spor aleti olarak 2 adet dambılım var benim kilolu olan bölgelerim basenler göğüs bölgesi ve kalça bölgesi ,bacaklar . Bana her gün için ayrı spor antremanı paylaşacak birisi varsa çok minnettar kalırım ve sadece evde dışarıda yapabileceğim bir program olsun fitness salonuna gidemem bulunduğum yerde yok şöyle bir program olsa

09:00 ~ UYANIŞ
09:00-10:00 ~ KOŞU
10:00-11:30 ~ BASKETBOL
11:30-12:00 ~ ÖĞLE YEMEĞİ
şu gibi yapabileceğim hareketleri böyle belirtirseniz sevinirim harfiyen uygulayacağım. Asıl amaç astsubaylık mülakatlarına fizik olarak hazır olmak şuan hazır değilim özellikle kol kaslarım mekik Şınav barfiks yapabileceğim bir program olsa barfiks hiç çekemiyorum örneğin şimdiden teşekkür ederim.

Değerli üyemiz ;
Forumda, ezbere yani sıfırdan diet listesi istemek doğru olmadığı gibi kurallara da aykırıdır.

Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, makaleleri ve üyelerin beslenme başlıklarını okumanızdır. Besinlerin 100gr içeriklerini inceleyip ne kadar protein-yağ-karbonhidrat-vitamin-mineral-sıvı almanız gerektiğini ilgili başlıklardan öğrenip kendi vücut tipiniz, hedefiniz, yaşam tarzınız ve ekonomik durumunuza uygun beslenme programı çıkarınız.
Hala tereddütleriniz varsa, forumda kurallara uygun başlık açarak üyelerin yorumlarına başvurabilirsiniz.

ilginizi çekebilecek başlıklar :
Beslenme | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Beslenme Konusunda Tavsiyeler | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı