Çağlar Mert
Üye
Merhaba arkadaşlar yaşım 17 boy 1.67 kilo ise 75 benim bu yaz 3 ay süre içerisinde 20-25 kg vermem lazım ve ayrıca boyumun 5-10 cm uzuması lazım. Öncelikle diyete bugün girdim ve spor aleti olarak 2 adet dambılım var benim kilolu olan bölgelerim basenler göğüs bölgesi ve kalça bölgesi ,bacaklar . Bana her gün için ayrı spor antremanı paylaşacak birisi varsa çok minnettar kalırım ve sadece evde dışarıda yapabileceğim bir program olsun fitness salonuna gidemem bulunduğum yerde yok şöyle bir program olsa
09:00 ~ UYANIŞ
09:00-10:00 ~ KOŞU
10:00-11:30 ~ BASKETBOL
11:30-12:00 ~ ÖĞLE YEMEĞİ
şu gibi yapabileceğim hareketleri böyle belirtirseniz sevinirim harfiyen uygulayacağım. Asıl amaç astsubaylık mülakatlarına fizik olarak hazır olmak şuan hazır değilim özellikle kol kaslarım mekik Şınav barfiks yapabileceğim bir program olsa barfiks hiç çekemiyorum örneğin şimdiden teşekkür ederim.
09:00 ~ UYANIŞ
09:00-10:00 ~ KOŞU
10:00-11:30 ~ BASKETBOL
11:30-12:00 ~ ÖĞLE YEMEĞİ
şu gibi yapabileceğim hareketleri böyle belirtirseniz sevinirim harfiyen uygulayacağım. Asıl amaç astsubaylık mülakatlarına fizik olarak hazır olmak şuan hazır değilim özellikle kol kaslarım mekik Şınav barfiks yapabileceğim bir program olsa barfiks hiç çekemiyorum örneğin şimdiden teşekkür ederim.