• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan ÇİĞDEM

Boy : 1.77
VG Başlangıç : 2011
Vg'ye Başlamadan önce : 53kg
Şuan ki kilo : 81 - 82kg
Günlük kalori miktarı : 1 Ekim itibari ile 4000 kalori

Antreman Hakkında :
1.Gün Biceps/Triceps/ ABS
2.Gün Shoulders/ Leg
3.Gün Chest / Back/ABS
4.OFF
Cardiyo : PAZAR

Şuan için günlük Çift bölge ters kas grublarımı çalıştırıyorum.
2016 itibariyle kendime uygun bir siklette yarışma planlarım var.
*Sizinde fikrinizi almak isterim *.

Antreman programı, beslenme içeriği hakkkında yada supplement gibi sorularınızı başka bir konu başlığı altında konuşulmasını rica ediyorum.
Yarışmaya birkaç ay kala zaten başka bir konu altında hepsini detaylı bir şekilde adım adım paylaşacağım...

Herhangi özel bir sorunuz ve ricanız olursa msj yoluyla veya faceden ulaşabilirsiniz.

Kolay Gelsin..
3b92665084f4dec2385dd0edfd4e3c67.jpg
6c3e29419bcff99002938106082a971d.jpg
ee28609bdbc72038242ccdbfff267c02.jpg
15e8d63882a9aee1eeff2bc113089584.jpg
a9ee55e652bbc3f13870bb0029b04409.jpg
0dccc7ae486bd8081841fef94a3cc2c9.jpg
1e5b6478430f4280f1b43707bf5965f4.jpg

SM-A500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Tebrikler hocam emeginiz karşılıksız kalmamış gibi gozukuyor :) ama trapezlerinizde buyuk eksiklik var 4yil icin biraz fazla ihmal edilmiş gibiler sıkı bir çalışmayla umarım yarışmada sizi dereceye sokacak duruma gelirler .. Bu arada elinizde mevcutsa baslangic fotograflarinizi da musait bir zamanda paylasabilir misiniz ?

Tebrikler hocam emeginiz karşılıksız kalmamış gibi gozukuyor :) ama trapezlerinizde buyuk eksiklik var 4yil icin biraz fazla ihmal edilmiş gibiler sıkı bir çalışmayla umarım yarışmada sizi dereceye sokacak duruma gelirler .. Bu arada elinizde mevcutsa baslangic fotograflarinizi da musait bir zamanda paylasabilir misiniz ?
Trapezleri kendi isteğim doğrultusunda geri planda bıraktım. Spora başlamadan önce ki durumumla alakalı bir fotoğraf malesef mevcut değil. Sadece vgde İlk 10 11 aylık bir gelişim fotoğrafları mevcut onuda müsayit zamanda atarım.

Benim anlamadığım, kanın daha kolay taşınmasından dolayı birbirine yakın bölgeler seçilmeli diye biliyorum, yani bileceğiniz üzere göğüs&biceps sırt&triceps vs. gibi program düzenlenir, ama siz bunun tam tersini yapmışsınız, yani omuz&bacak gibi birbirine oldukça uzak iki bölgeyi antrenman programına aynı gün olarak koymuşsunuz, ama gelişim de göstermişsiniz.. Bu nasıl oluyor kafam karıştı açıkçası :)

Kafanızın karışmasının sebebi yeterli araştırma yapmadığınızdan dolayı olabilir ya da her bilimin her alışılmış yolun herkes için faydalı olabilceğine inanmış olmanız

Ayrıca çift bölge örnek vererek gögüs+biceps triceps+back gibi örnek vermişsiniz ama dewamını getirmemişsiniz getirmiş olsaydınız shoulders+leg deyip benim yola yanlışlıkla sapmış olacaktınız haberiniz olsun istedim.

Trezleri bilincli olarak nasil geri planda biraktiniz ? Bende trepezim cikmadan omuzu genisletmeyi istiyorum anlatirsaniz sevinirim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uploadfromtaptalk1444306220394.jpg

Trapezleri kendi isteğim doğrultusunda geri planda bıraktım. Spora başlamadan önce ki durumumla alakalı bir fotoğraf malesef mevcut değil. Sadece vgde İlk 10 11 aylık bir gelişim fotoğrafları mevcut onuda müsayit zamanda atarım.
Trapezleri cikartmamak icin nasil bir program yaptiniz ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

günlük aldığınız kalori miktarını artırıp bu sene birkaç boy büyüyebilirsiniz.(hedefiniz yarışma olduğu için söylüyorum yoksa vücudunuz gayet iyi)

Back
Yukarı