Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
katılıyorum.boşuna harcamak olarak nitelendirmeyeyim ama bu türden bır yapı el ile sayılacak kadar az sayıda mevcut.kendisi en basından bu turden bır çabası olmadıgını belırtmışti ama yinede çeneme vurdu ne yapayım.allah daha fazlasını versın.saydam dedi:yine kizacaksin ama kendini bosu bosuna harciyorsun.senin yerinde olsam en kisa zamanda podyum icin hazirlik yapar ve podyuma cikardim....
Kusursuz insan yoktur olamaz!!!Ama mükemmel vardır!!!...omer41 dedi:bu adam kusursuz...!
Hakan son fotolarındaki düşünceli bakışlarıyla acaba podyuma çıkmayı düşündüğünün sinyallerini mi veriyor :!: :?: :shock:cortes dedi:Podyumu düşünmeyipde Hakan gibi bir vücuda sahip olan pek insan yoktur heralde :?: :?: :?:
nihsan dedi:Mike Tyson gibi bişi. . Hatta daha da güzel. bi söz güzeldi .gelişim durur ve o eşiği atlatmak için uygun kürü yaparsın diyosun (yaklaşık olarak). bu eşiğe 3. ayda glinmiş olunabilir mi erkenmi.
Başarılar dicem ama zaten iş bitmiş . helal.
Hakan bu sıralar bilgisayarla pek uğraşamıyor onun için soruna ben cevap vereyim; Evet Hakan salonda hoca olarak çalışıyor, eğer izmir'de oturuyosan Bornova da EXTREME spor salonunda, gelirsen mutlaka yardımcı olacakdır.ERH4N dedi:SEN NE YAPMIŞSIN OLE KENDİNE...HELAL OLSUN BAŞKA SOZE GEREK YHOK MUKEMMEL WUCUT YAPMIŞIN
KUSUR YHOK WE BİŞEY SORUCAM HOCA FELANMISN ABİ SEN BHENDE BAŞLAMAYI DŞÜŞNÜYORUM BANA Bİ YARDIM ETSSEN SEWİNİTİM![]()
Saçlarla vücudu nasıl bağladın :?:starspor dedi:valal hakan vucudu yapmısısn ama vucudu yapım derken saclardan olmusun. belden ustun kusursuz![]()