• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cevap

starspor dedi:
valal hakan vucudu yapmısısn ama vucudu yapım derken saclardan olmusun. belden ustun kusursuz :)
bu spora başlamadan önce saçlarımın miktarı buna yakındı kastetdiğin kullandıklarımın saçlara etkisi ise bende öyle bişey olmadı bu tamamen genetik babamdada böyle bildiğim kadarıylada babam steroid kullanmıyor :lol:

starspor dedi:
valal hakan vucudu yapmısısn ama vucudu yapım derken saclardan olmusun. belden ustun kusursuz :)

haha bi saç takıntın war senin ufaktan Star, berberlik filan mı var genetikte?

demekki bu body cilerin kaderi bu bendedesaç konusunda sorun var.benimkide babadan ogula :lol:

mükemmel

arkadaş helal olsun mükemmel vücut yapmışın bn bi eleştri yapamam çünkü bu işe sadece mereklıyım zaten yaş da 16 bnm sana bi sorum olacak bu yaşta salona başlamak doğru mu şu an yaptığım çalışmanın bana ne kadar faydası olur başlangıç için ne önerirsin bu arada resimlerin devamını bekliyoruz zaten çok başarılısın çok çok daha başarılı olmanı diliyorum
saygılar

virtual_insanity dedi:
tek dıcem su:ABICIM SEN BU VUCUDU GELİŞTİRMEYE DEGİL KORUMAYA CALIŞ BEN CE DAHA FAZLA GELİŞME HARİKA OLMUŞSUN HERSEYIN FAZLASI ZARAR ;)
İnsan oğlu aç gözlüdür sende hakan gibi bir vücut yapabilsen emin ol daha fazlasını istersin :lol: :lol: özellikle bu sporda

walla cortes ben bu sporu estetık için yapıyorum bide destekleyici ürün almadan yapmak istiyorum!o amioacidler kutu kutu proteinler olmasan bole bi wucut yaparsan heralde dunyayı da kurtarıım emperyalizmden :lol: :lol: ama dediğinde dogru hersene cok daha iyi duruma geliyorum ama gene begenmiyorum gene begenmıyorum kendımı.AMA HAKAN BINDAN SONRA İDOLUMDUR.ÇÜNKÜ AMAÇ ESTETİKSE ONDA BOL BOL WAR

BİDE O ONDEN CEKTİGİN FOTO WARYA HAKAN İNSANA BODY YAPMAYI SEWDİRİYOR ALLAHIMA :D :D :D

virtual_insanity dedi:
walla cortes ben bu sporu estetık için yapıyorum bide destekleyici ürün almadan yapmak istiyorum!o amioacidler kutu kutu proteinler olmasan bole bi wucut yaparsan heralde dunyayı da kurtarıım emperyalizmden :lol: :lol: ama dediğinde dogru hersene cok daha iyi duruma geliyorum ama gene begenmiyorum gene begenmıyorum kendımı.AMA HAKAN BINDAN SONRA İDOLUMDUR.ÇÜNKÜ AMAÇ ESTETİKSE ONDA BOL BOL WAR

BİDE O ONDEN CEKTİGİN FOTO WARYA HAKAN İNSANA BODY YAPMAYI SEWDİRİYOR ALLAHIMA :D :D :D
Supplement almadan değil Hakan gibi bir vücut yapmak,bu sporda iyi bir netice alman bile çok zor bence.Ben az kullanabildiğim için kendimden biliyorum.Kaldıkı yaz aylarını destekleyici ürün almadan ve ölçü kaybetmeden geçirmek çok zor :( :(
Ama sen yinede bi dene başarılar sana ;) ;)
Birde emperyalizm felan gibi konulara girme yoksa emperyalizm kominizim vs.. uzar gider vallahi :lol: :lol: :lol:

virtual_insanity dedi:
VİN DEİSEL GİTSİN KUMDA OYNASIN WÜCÜDUNUN HİÇ Bİ KISMI HAKANINKINDEN DAHA ESTETİK VE GELİŞMİŞ DEİL BUNU DA EKLEMEK İSTEDIM :lol:
Yapma kardeş Vin Deisel'in vücuduna da ben hayranım :x :x :x
Hakan la kıyaslama o vücudu,podyum için değil de sevdiği için bu sporu yapan ve 100 kiloda Hakan kadar parçalı bir vücudu olan pek insan yok zaten :oops: :oops:
Onun için Hakan gibi bir vücut yapmamız zor :( ama Vin Deisel abimizin vücudundan belki yapabiliriz ;) ;)

cortes dedi:
virtual_insanity dedi:
VİN DEİSEL GİTSİN KUMDA OYNASIN WÜCÜDUNUN HİÇ Bİ KISMI HAKANINKINDEN DAHA ESTETİK VE GELİŞMİŞ DEİL BUNU DA EKLEMEK İSTEDIM :lol:
Hakan la kıyaslama o vücudu,podyum için değil de sevdiği için bu sporu yapan ve 100 kiloda Hakan kadar parçalı bir vücudu olan pek insan yok zaten :oops: :oops:
Onun için Hakan gibi bir vücut yapmamız zor :( ama Vin Deisel abimizin vücudundan belki yapabiliriz ;) ;)

Van Diesel'in vücudunu kolaylıkla yapar hatta geceriz de....
Ama Hakan gibi bi vüctu icin, azim - azcık cesaret - uzun seneler ama en onemlisi genetik gerekli...

Bence Vın Diesel'in vucudu pekde hayran olunacak bi vucut değil. Anatomik bi sorunu olmayan herkes bilinçli çalışma ve beslenme ile 1-2 senede Vin diesel gibi vucut yapar.
Bu arada Hakan Baya iyisin abi nazar değmesin ;)

KinGpAsCaL dedi:
Bence Vın Diesel'in vucudu pekde hayran olunacak bi vucut değil. Anatomik bi sorunu olmayan herkes bilinçli çalışma ve beslenme ile 1-2 senede Vin diesel gibi vucut yapar.
Bu arada Hakan Baya iyisin abi nazar değmesin ;)
Çevrende kaç tane vin deisel gibi vücudu olan insan var.Ben vin deisel hakandan iyi demedim benim istediğim onunki gibi bir vücut.Sen umarım hakan gibi bir vücut yaparsın :?: :?: Neyse bu benim kişisel düşüncem bu sayfa hakanın vin deiselin değil onun için konuyu fazla uzatmayalım

Pump Forever dedi:
cortes dedi:
virtual_insanity dedi:

Van Diesel'in vücudunu kolaylıkla yapar hatta geceriz de....
Ama Hakan gibi bi vüctu icin, azim - azcık cesaret - uzun seneler ama en onemlisi genetik gerekli...
Cesaret ne için :?: :?:

emrah dedi:
benıde merah ettıgım bır sey var butun fotograflarında vucutta bır tane bıle kıl yokk normaldemı yok yok sa bır sekılde alıyomusun acıklama getırsen sevınırım cunku benım gıbı bu sıtede cok kıl sorunu ceken var :?: selametle
Fotoğrafdaki sensen sende de pek kıl yok gibi duruyor :lol: :lol:

hakan abi senin salonda hoca olduğun söyleniyor bende sunu sorayım salon senin mi ve başka yerlerde de subeniz var mı biraz özel olucak ama sizin salonda aylık ne kadar ben istanbulda yaşıyorumda fiyat karşılaştırması yapıcam 8 aydır evimin orada var bir tane hocamızda gayet iyi ben burada salona ayda 50ytl veriyorum sizin salonda bu aylık ücret ne kadar acaba ben hiç bir ilaç kullamadan gelişmeye calısıyorum 8 aydır devamlı olarak gidiyorum ve gayet iyi oldu kollarım falan kollar 38 ve vücutun diğer yerleride gayet iyi tek istediğim alt karın kasları için ne önere bilirsin bu sorular için şimdiden teşekkürler

maalesef salon benim değil

soner dedi:
hakan abi senin salonda hoca olduğun söyleniyor bende sunu sorayım salon senin mi ve başka yerlerde de subeniz var mı biraz özel olucak ama sizin salonda aylık ne kadar ben istanbulda yaşıyorumda fiyat karşılaştırması yapıcam 8 aydır evimin orada var bir tane hocamızda gayet iyi ben burada salona ayda 50ytl veriyorum sizin salonda bu aylık ücret ne kadar acaba ben hiç bir ilaç kullamadan gelişmeye calısıyorum 8 aydır devamlı olarak gidiyorum ve gayet iyi oldu kollarım falan kollar 38 ve vücutun diğer yerleride gayet iyi tek istediğim alt karın kasları için ne önere bilirsin bu sorular için şimdiden teşekkürler
soner bizim salon izmir bornovada ve başka şubesi yok aylık 45 ytl 3 ay 90 ytl alt karın biraz zor çıkar çakı hareketi yani bacakları kaldırma en iyisi bana göre

kıl var

emrah dedi:
benıde merah ettıgım bır sey var butun fotograflarında vucutta bır tane bıle kıl yokk normaldemı yok yok sa bır sekılde alıyomusun acıklama getırsen sevınırım cunku benım gıbı bu sıtede cok kıl sorunu ceken var :?: selametle
bendede çok olmasada kıl var şimdiye kadar jiletle alıyordum öyle söylendiği gibide çoğaltmadı ama kuaför çok güzel bir bayanla tanıştım razı edersem sadece bana özel ağda yapacak çok can yanacak ama bu kızı görmek için değer

Back
Yukarı