slm
valla birader cok haklisinda bak sana basimdan gecen bir olayi anlatiyim bundan tam 10 sene onceydi daha 20 yasindaydim vucut gelistirmedede yedinci yilimi doldurmustum kocaeli karamurselde bir halter salonuna gittim orayida zor buldum yani biliyosun turkiyede halter salonu bulmak kolay degil neyse antrenoru gordum ve haltere baslamak istedigimi soyledim daha 20 yasindayim herif kafadan dedi olmaz yapamazsin yasin gecmis, ya varmi boyle bise arkadas bu nasil bir sistem yani , neymis efendim halterciler 7 yasinda baslarmis ya kardesim benim zaten alt yapim vardi veya spor olarak yapacaktim musabik olmazdim , ama adam dinlemedi bile bulgar gocmeni bir antrenordu yani o gun anladim turkiyede adam harcamak cok kolay anlayip dinlemeden ben yaklasik 9 yildir ingilterede yasiyorum burdaki haltercilerle konustugumda bu isin 20 yasindada cok rahat bir sekilde yapilabilecegini soyluyolar yada 30 dedigin gibi yetenek meselesi, ben hani gene sizden bir fikir aliyim diye sormustm senin dusuncende burdakiler gibi, sagol saglicakla kall...