Hamal kası..

merhaba ben birşeyi merak ediyorum ben 15 yaşındayım benimle aynı yaşta bir arkadaşım body ile uğraşmıyor. ama balıkhanede 20 kg lik balık dolu kasaları taşıya taşıya cocukta müthiş bir pazu olmuş cocuk besinine dikkat etmiyor cok zayıf ama müthiş pazusu var aynı bruce lee gibi sordum 2-3 ay calıştım dedi balıkhanede önceden boyle deildim dedi cocuk yakın arkadaşım bende 2-3 ayda boyle olabilirmiyim?

2-3 ayda Bruce Lee gibi haa..

İşi nedeniyle kas yapabilir ama 2-3 ayda fazla gelişeceğini sanmıyorum.

Anlaşıldıda 2-3 ayda Bruce Le ne oluyor :)

Doğrudur gelişmişdir ama 3 ay gerçekten çok çok az bir süre. 3 ayda bu iş olsaydı sokaklarda kaslı insanlar dolaşırdı.

bütün vücudu değil özellikle biceps leri ve ön kol kısmı oda yağ oranı düşük olduğu içindir sailor 16 nın dediği gibi

sonuçta bedenle iş yapan insanlarda yaptıkları işe göre belli bir gelişim sağlıyorlar.ayrıca yapılan işe paralel olarak yeme olayıda artıyor.normaldir.3 ayda zor gerçi ama ....
benim tanıdığım balıkçılar var ,adamlar ağ çeke çeke canavar gibi sırt yapmış.....

2 çeşit kuvvet vardır...
-işçi kuvveti
-sporcu kuvveti,
senin arkadaşında işçi kuvvetine sahip...bu kuvvet bendede var yaz tatillerinde eşşek gibi çalıştığım için tabiri caizse öküz kuvvetine sahibim... mesela lisede bilek güreşinde yenilgi nedir bilmezdim :)

vucudu pek gelişmez ama kolları biraz gelişmiş olabilir. zamanında benimde lise1de bi arkadaş vardı agır işler yapıyorum diyordu kollarını gösteriyordu hep :D vucut zayıftı kollarıda zayıf vucuduna nazaran büyük oldugu üçün kollarınla hep gurur duyardı eee sınıfta tek 35 cm lik kola sahip olan kendisiydi :D:D 25 30 cm lik kollara sahip erkeklerin oldugu bi ortamda kendinle çok gurur duyardı garibim :D

Eqo Bruce lee senin profildeki sert çocuğa göre çok cılız Bruce lee deki sadece kas yağ yok değilmi?

Biliyoruz Bruce Le yi Rambo bey.

Tamam ben 3 ay çalışıp geliyorum forumdan ayrılmayın Bruce Le olacam.

Fotoları koyarım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:39 ----------

Ayrıca benim avatardaki adamda ve onun gibi iri olanlardada YAĞ yok.
Hacim var.

Eqo cuğum beyli falan konuşup mesafe koymana gerek yok kasma yani bu kadar;)

Ayrıca bu dediğim şeyi bana biyolojisi çok iyi olan bi arkadaş söylemişti Bruce lee ve sert oynayan çocuğun kas yapısının aynı olup birinin hacim yaptığını birininse hızlı çocuk olduğunu bilmemek ayıp değil yani ama öğrendiğim iyi oldu SaYgıLaR..

Arkadaşının yaşı genç bu yaşta ağırlık kaldırmasa bile kas kütlesi büyümeye devam eder yani 3 ay kasa kaldırdım kas yaptım diye birşey yok bende neden böyle birşey olmuyor dersen emin ol sendede vardır ama biraz daha yavaştır

Back
Yukarı