fitnessist
Üye
kopan kolu derken?
Bak şimdi birader sana birkaç birşey anlatayım.Hamdullah Aykutlu Türkiye'den çıkmış olan en iyi vg dir.Buna itirazım yok.Fakat çok şişiriyoruz.Mr.Olimpiaya katılan tek Türk diyoruz.Kaçıncı oldu 17. oldu.O arap adam Dünya Şampiyonlarındandır kariyeri parlaktır onca emeği böyle çirkin sözlerle lekeleyemezsin.Bir Türk olarak her zaman gurur duymuşumdur.Fakat kendisine açması için verilen bayrağı açmayan Hamdullah Aykutluya saygı göstermemi beklemeyin.Ezbere konuşyorsun gelişigüzel bomboş konuşuyorsun.sor bakalım o arap adama mr olympia ya katılmışmı?
hamdulah beyin definasyonu kuruluğu simetrisi tecrübesi dünyada sayılıdır. ( özellikle definasyonu kuruluğu)
andreas munzer vardı öldü
...
gelelim o arap adama...
1. definasyon yoksunu
2. simetri hatası
3. kopuk göğüslü
4. varisli bacaklı
5. poz vermeği bilmiyor
6. bacakları çok zayıf.
Siz bir türk olarak hamdullah aykutlunun değerini bilin.
Hamdullah aykutlu oldukça simetrik,kuru görünüm ve müthiş bir genetiğe sahip.Onun birince olması aşikardır.Önemli olanlar sağlam hacimli olmak değil.Aynı sikletteki diğer rakiplerine göre daha güzel görünmektir.
Sayın gadir ;
Söylediğinizi doğru bulmadım.Yaşamış, vergisini vermiş falan bunları boşverelim.Normalde doping her spor dalı için normal karşılanmayan ve yasak olan bir maddedir.Bu yüzden federasyonlara laf edilicekse doping e izin verilenlere edilmelidir.
Bunun dışında, Ercan Demirin sol bicepsi kopmuş.Bu fotoğraflardan rahatlıkla anlaşılabilir.Synthol konusunda ise Ercan Demir synthol manyağı falan değildir.Hiç bir yeride synthol değildir.Olsaydı eğer o yaşında vücut zaten kendini bu halde tutamazdı.Bir zamanlar kollarının synthol olduğu rivayet ediliyordu, kendisinin yaptığı açıklamada growth'u bicepslerinden vurduğu için kollarının iyi olduğunu söylemiştir.
Yani synthol varsa ne olmuş.Simetrinin kralı dediğimiz Flex Wheeler'ın bicepslerinde , Kevin Levrone'un tricepsinde , Dennis Wolf ' un kalflerinde synthol var.Ve bu adamlar dünyanın en iyilerinden.Synthol kullanmayı bilen adamları görüyoruz.ercan demirin bicepsleri synthollü.
bak ben bunu bizzat önemli bir vücutcunun yazısından okudum.
ercan demire hıımm synthol kokusu alıyorum diyor. onun demesine gerek yok göz var nizam var zaten.
bu türkiyede syntholü en iyi kullanan adamlardandır.
tluluğ hocam da aynı şekilde.
Yani synthol varsa ne olmuş.Simetrinin kralı dediğimiz Flex Wheeler'ın bicepslerinde , Kevin Levrone'un tricepsinde , Dennis Wolf ' un kalflerinde synthol var.Ve bu adamlar dünyanın en iyilerinden.Synthol kullanmayı bilen adamları görüyoruz.
kendi sikletini kazanmış sanırım linkteki overall çünkü ödülü getirende neil hill guru