Hamdullah Aykutlu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamdullah hocayi tebrik ederiz.. dün almanyada olimp challenge da 1. oldu.

2011-04-16_16-48-34_171.jpg

Soldaki Alexey lesukov galiba oda 2. olmuş.
Hamdullah hocanın kuruluğu bu yaşına rağmen hala gençliğindeki gibi iyi,gerçekten buda çok önemli bir nokta.
Gönülden tebrik etmek lazım.

Son düzenleme:
hamdullah 50 yaşında vardır alexy lesukov ise 20 22 aralarında 30 yaş fark var . eğerki yaşarsa çok iyi şampiyonluklar elde eder lesukov .

Hamdullah hocamızı tebrik ediyoruz bu yaşta bu azim , bu vücut gerçektende takdir edilecek bir durum...

Tebrik ederiz.Mankenin kollarda iyiymiş:)
İlginç bir bakış açısı ama gerçektende öyle bin kez baksaydım heralde farketmezdim.

muazzam bir fizik gerçekten parçalanmalar tam oturmuş. sadece sırt pozlarının azlığı ve bacaktaki hacimlenmenin az olması dikkatimi çekti bunların dışında gerçekten harika üstelik ilerlemiş yaşına rağmen...

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

ronnie_coleman_photo340_29818577.jpg

ronnie ile kıyaslamasıda şu ronnie kaça konusunda en başarılı vücutçulardan

---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:55 ----------

hamdullah_aykutlu6.jpg

---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 21:01 ----------

hamxmastree5wf.jpg

Son düzenleme:
sor bakalım o arap adama mr olympia ya katılmışmı?
hamdulah beyin definasyonu kuruluğu simetrisi tecrübesi dünyada sayılıdır. ( özellikle definasyonu kuruluğu)
andreas munzer vardı öldü
...
gelelim o arap adama...
1. definasyon yoksunu
2. simetri hatası
3. kopuk göğüslü
4. varisli bacaklı
5. poz vermeği bilmiyor
6. bacakları çok zayıf.
Siz bir türk olarak hamdullah aykutlunun değerini bilin.

Arap adam Olympiaya katılmamış ama merak ettim cidden Olympiaya katılıp katılmamakla ne alakası var bu yarışmada iyi veya kötü olmasıyla?

Arap adam Olympiaya katılmamış ama merak ettim cidden Olympiaya katılıp katılmamakla ne alakası var bu yarışmada iyi veya kötü olmasıyla?
Hamdullah Aykutlu 1993 yılında Mr. Olympia'ya katılmaya hak kazanarak ülkemizi temsil eden ilk ve tek Türk sporcu olmuştu. Heralde ARNOLDschwarzeneggeR o yüzden öyle demiş ki Ahmed Hamouda'nın bu şekilde bir başarısı yok bildiğim kadarıyla.

Hamdullah Aykutlu, Ahmed Hamouda'dan çok daha fazla tanınırlığı olan dünya çapında bir sporcudur. Hatırladığım kadarıyla bir Golds Gym'in duvarında posteri vardı; zaten onun kalça formunu yakalayan çok sporcu yok.

resimlere bakarsak Ahmed Hamouda'da çok fazla simetri problemi olduğunu görebiliyoruz. Hamdullah Aykutlu'nun o yaşına rağmen çok iyi bir vücudu var.

Son düzenleme:
Back
Yukarı