Hangi çizgi roman karakteri sizi tanımlar?

Hangi çizgi roman karakteri sizi tanımlar?

• Total voters
    59
şu forumda gördüğüm en iyi 2 anketten biridir bu.
batman ile magneto arasında kaldım. magneto'nun istediğine hükmedebilen bir "villain" olması onu karizmatik kılardı. batman ise özellikle batman begins filmiyle birlikte kafamda yer etmiş olan sert kahraman imajından dolayı bir adım önde olsa gerek

şu forumda gördüğüm en iyi 2 anketten biridir bu.
batman ile magneto arasında kaldım. magneto'nun istediğine hükmedebilen bir "villain" olması onu karizmatik kılardı. batman ise özellikle batman begins filmiyle birlikte kafamda yer etmiş olan sert kahraman imajından dolayı bir adım önde olsa gerek

Magneto kaç yıldır villian değil aslında:D

Drizzt Do'Urden olmak isterdim ama secenekler arasinda yok :)

^^batman^^ çocukken hep onun gibi olmak isterdim. karakter olarak da ona çok benziyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:44 ----------

bu arada elemanın biri dehşet bir dövme yaptırmış..

hulk-vs-wolverine-strangecity.jpg

süngerbob...

beni ne kadar tanımlar bilmiyorum ama "Joker" olmak isterdim sanırım :D insanların en az nefret beslediği ama en kötü karakter olmak güzeldir heralde

hulk-tattoo-3.jpg

Çok iyi be... Bunun büyüğünü sırtına ya da bu halini kalf'ın yan tarafına yaptıracaksın.

The Joker !

Iron Man , wolverine , hulk ve batman . Oyum iron mandan yana

Punisher (infazcı) :D

conan the barbarian ... yeni serileri yoksada evimde hala arşivi vardır. eski çizgi romanları severim ya. zagor, swing , mr. no , teks willer vs...

Birçok kez ''Tony STARK'' benzetmesi yedim ; gerek arkadaşlarımdan, gerek dişilerden...
Kendini beğenmiş, dalga geçen, küstah bir tavrım olduğunu çoğu kere duydum.
Kesinlikle desteksiz abartıyorlar.
Tamam belki biraz kendini beğenmiş olabilirim ama sonuçta bu onların abarttığı gerçeğini değiştirmez.

Back
Yukarı