hangi üründen kg bazında ne kadar alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan soner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

soner

Üye
evet arkadaşlar bir ürünü insann kendi kg göre ne kadar alacağı yani kaç gr alacaığını hesaplayacaığımız bir formul yada bir bilgi var mı varsa lütfen paylaşınız

hangi ürün kilo başına göre alınıyor ki kastettiğin protein tozu ise günlük olarak bi kişi kilo başına 1-2 gr arası protein almanı bunu toz ile veya tavuk balık gibi ürünlerle bir şekilde almalı.

öncelikle arkadaşım ilgin ve alakan için teşekkürler
mesela weider ürünlerininde hep
<80
>80
>100 diye nasıl kullanılacağını söylüyor kastım protein değil onlar belli zaten

ama bir ;

bcaa
glutamine
arginine
amino asit
tribulus

v.b gibi ürünler facts kısımlarında atıyorum günde 1-2 porsiyon ( 1 porsiyon 1-2 kapsül ) 2 kapsul 1200mg diyor bu 1,2 gr yapıyor bu kime göre doğru hangi kg daki insanları kapsıyor bunları öğrenmek istiyorum kiloya göre ne kadar alınmalı bu ürünler günden en fazla kaç gr alınmalı fazlası elbette yan etkilere maal veriyor bunları bilmemiz lazımki bu işi doğru bir şekilde yapalım ve gelişimizi ona göre bilinçli ve sağlıklı yapalım

bildiğim kadarıyla;

bcaa günlük 10-15gr
glutamine günlük 10-15gr

arkadaşım teşekkürler en azından bilgini paylaşıyorsun diğer arkadaşlarında katılımını bekliyorum

şöyle söyleyeyim bcaa 8+8 (tabi bu kapsüllerin boyutuna göre)kapsül kullanılıyor antreman öncesi ve sonrası. bunu kilo değilde seviyene göre ayarlasan daha doğru bazı suplementleri. yani weider ürünlerinde mesela 80< 80> falan diyor ama onu da orta seviye ve ileri seviye diye ayırıyor değil mi.
bcaa günlük 10-15gr
glutamine günlük 10-15gr arkadaşın dediği doğrudur. aminoasit ise 20-30 gr alınır orta seviyeler için üst seviyeler için bu değerler yukarı çıkar. arginine ile belirttiğin nox complexi ise o da 3 er kapsül sabah aç karnına ve öğlenden önce aç karnına antreman gününde ise öglen öğününü atla antremandan 45 dk önce al.
elimden geldiğince ve kendim nasıl kullanıyorsam ona göre aktarmaya çalışacağım. ben her suplementi biraz farklı metotlarla denemeye çalışırım başarı oranı içinde :D

ben genelde hardline nın ürünlerini kullanıyorum

sen bcaa için 8+8 ve 10-15 gr alınmalı diyorsun hardlineda bu oran 4 kapsul eşittir 2400mg yapıyor ( 2,4 gr ) ben 10-15 gr günlük tamamlamam için kapsül sayılarını attırmam lazım yani 10+10 yapmam lazım oda günlük 12000mg yani 12 gr yapar

glutamine de zaten toz olarak almaya başladım onuda o zaman günde 4 kere bir çay kaşığı tepeleme alıcam.

amino için ben sizce hangisini alayım

sıvılara param yetmiyor ama şu ikilemde kaldım elimdeki ürünleri yazıyorum size amino için ne tavsiye edersiniz bnde iki tercihimi yazıcam size ama önce elimdekiler

hardline carbopure ( saf kilo aldırıcı ) 4,5 kg
hardline bcaa 480 tablet
hardline glutamine 1 kg
hardline tribulus 300 tablet
hardline kreatine monohidrat 1 kg
hardline aakg ( arginine alfa katalotuge ) 500 gr
universal nox3 300 tablet
muscletect nanovapor 1 kg

şimdi arada kaldığım amino ise

universaldan gh max
all star amino tropin

aslında fiyat acısından universal diyorum ama sizler nedersiniz

universal nox3 300 tablet
muscletect nanovapor 1 kg bu iki ürün çok kaliteli ürünler.

"şimdi arada kaldığım amino ise

universaldan gh max
all star amino tropin "
arkadaşım amino derken aminoasit takviyesi kastettiğini sanmıştım ama sen growth hormone desteğini sormuşsun. universel gh max çok kullanıpya beğenen duydum tavsiye ederim. asıl olarak amino desteği istersen weider 2200 veya universel 3001 amino çok kaliteli. ultimate gold amino iyi ama tabletleri küçük. :(

evet ahura-mazda büyüme hormanunda bahsediyorum

sizce hangisi

universaldan gh max
all star amino tropin

lütfen tavsiye edin

not uyarı için teşekkürler

Son düzenleme:
gh max universel al sen gerisine karışma :D

sorun değil bekliyorum gelişmeleri birde özeldende haber edersen sevinirim buradan görmeye bilirim

Back
Yukarı