hangi aktörün vücudu daha sağlam?

sizce hangi aktörün vücudu daha sağlam?

• Total voters
    938
brad%20pitt%20desktop%20wallpaper%20wallpapers%20hot%20background%20pc%20hd%20hot%20body%20yum.jpg

Estetik diyorsanız bu adamı ihmal etmeyecektiniz. :) Aktörlüğü de işin içine katarsak listedeki herkese nal toplatır.

Arnold oyuncu değil bana göre. Oyuncu dediğin mimik yapacak rolüne ruh verecek. Arnold çocuk doğurduğu ufaklık filminde bile terminatör gibi bir ifadeyle oynuyordu rolünü.

YuBingJun burada en iyi oyuncu tartışılmıyor en sağlam vücutlu aktör tartışılıyor Arnold tam 7 kez mr olimpia olmuş biri Brad Pittin hiç bir başarısı yok ayrıca ufaklık filminde Arnold en iyi erkek oyuncu altın küre ödülüne aday gösterilmiş hatta Brad Pitt de onu tebrik edenler arasındaydı

YuBingJun burada en iyi oyuncu tartışılmıyor en sağlam vücutlu aktör tartışılıyor Arnold tam 7 kez mr olimpia olmuş biri Brad Pittin hiç bir başarısı yok ayrıca ufaklık filminde Arnold en iyi erkek oyuncu altın küre ödülüne aday gösterilmiş hatta Brad Pitt de onu tebrik edenler arasındaydı

Sağlamlıktan kasıt iri vücut ise haklı olabilirsin. Herşeyin fazlasının zarar derler. Kasın fazlası da bence zarar. Bana göre sağlamlık estetik yönden aşırıya kaçmadan idealin yakalanmasıdır. Ki Brad Pitt bu tanıma tam olarak uyan bir fiziğe sahip. Ne az ne fazla... Kararında yani.

Ödüllerde, yarışmalarda lobi faaliyetleri çok önemlidir. Eğer sağlam lobin varsa haketmesen de kazanan sen olursun. Arnold, S. Stellone gibi oyuncular Amerikan askeri, terminatör, rambo gibi etiketler sayesinde mimik ses kontrol sahne hakimiyeti gibi sinema için olmazsa olmaz yeteneklerden yoksun olmasına rağmen başarılı gözüktüler. Ufaklık filmini bir daha izlemeni tavsiye ederim. Arnoldda ne mimik ne ses kontrolü (tabi bunun için orjinal dil izlemek gerekiyor) yetenek açısından hiçbirşeyi yok. O yüzden pek çok sinema eleştirmeninin gözünde aktör değildir.

En iyi oyuncu konusu olsaydı zaten ya Al Pacino yada R. De Niro başı çekerdi. ;)

brad pitt fiziğini hiç sevmemimişdir ayrıca onun kası az benim idolüm olamaz zaten ne çok ne az kaslı aktörlere örnek verirsek stallone ve van dammedir mr olimpialık bir fizikleri yoktur bu iki aktörün mesela Arnoldla bir tutulamaz adam tam bir efsane dişi tırnağı ile gelmiştir bu noktalara ufaklık ve ana okulu polisi filmini defalarca seyrettim hatta ufaklık ve babam söz verdi filmlerinde çok gülmüştüm oyunculuğu iyiydi bence stalloneye gelince rockyde müthiş bir performans göstermiştir güçlüler bölgeside fena değildir brad piitte yakışıklı fiziği düzgün olmasaydı biraz zor idol olurdu adamın bay ve bayan smith filmini bile başyapıt yaptılar diğer aktörler gibi braddede bi numaralar vardır kesin robert de niro al pacino marlon brando gerçekten iyi oyunculardır buna sözüm yok birde brad pitte dövüş klübü için steroid kullanmıştır aynı çok doğal sanılmasın neyse herkesin zevki farklı saygı duyarım idolüm her zaman arnoldu her zamanda öyle kalacak

JASON STATHAM dedim bana göre estetik güzel duran bir vücudu var.Vücudu yüzüne tipine uyuyor adamın

Benim 3 adayım var

En sağlamı Terry Crews

pod98crews.jpg

terrycrewssdw002904.jpg

En güzeli Scott Adkins Undisputed 3 filmindeki Boyka :)

boykah.jpg

scottadkins187459.jpg

En karizmasıda Vin Diesel

vindieselworkoutroutine.jpg

Boyka gibi bir vücut yapmak için ek bir madde almak zorunlumu yarın öğrenciyim para yokxd Alamıyacağım için soruyorum:D

kesinlikle gerek yok ki zaten senin ilaçtan kastın protein tozu falan olsa gerek o da ilaç değildir çoğu besinden alabilceğimiz bir madde dir.Senin zaten yediğin tavuk,balık,yumurta,süt,kırmızı et,çikolata,fındık fıstık türü kuruyemişlerde bolca var ama hangisi diye soracak olursan benim tercihim ton balığından yana olacaktır marketlerde konserve şeklinde bulabilirsin yaklaşık olarak 100 gr ton balğındaki protein miktarı 25 gr dır ama tabikide bu diğer protein kaynaklarını tüketme anlamına gelmez çünkü hepsinin içindeki protein farklıdır örneğin tavuktaki kırmızı etteki ton balığındaki proteinler vücudu hemen beslerken sütteki protein vücudu yavaş yavaş ve yaklaşık 8 saat boyunca besler senin yapman gereken idman dan sonraki beslenmende kırmızı-beyaz et tüketimi yapmak yatarkende süt içmek olacaktır
not:fındık fıstık gibi kuruyemişlerdeki protein çok fazladır görünce bende şaşırmıştım o kadar fazla olmasına hem ucuz hemde bol protein bundan sonra kuruyemişten daha fazla tüketeceğim derken hop! bitkisel kaynaklı protein olduğu aklıma geldi o yüzden hayvansal kaynaklardaki kadar kaslara etkisi olmayacağından salla gitsin dedim...

tamam istediğim cevap buydu İlaç derken aminoasit protein tozu filan demiştim Şu an ygs'ye hazırlanıyorum nisandan sonra gidicem salona.

zaten boyka gibi bir vücuda sahip olmak için genetik te biraz önemli
scott adkinsin aminositlerde vb. ilaç lar dan kullanıcağını pek zannetmiyorum
scott adkins,michael jai white bu adamlar için spor aktörlükten çok daha önemli geliyor ve bu tür şeylere ihtiyaç duyucaklarını zannetmiyorum bunun yerine birkaç ay süper set çalışarak forma girseler gerek çünkü her ikiside gerçek sporculardır
van damme da ise (ilaç kullanıyor demiyorum fakat) aktörlük önde gelen bir olay vardır güzel dövüşür fakat gerçek yaşantılarına bakıldığında scott adkins ve micheal jai white dan biraz düşük bir spor kariyeri var

arnold var orda ... :d

zaten Arnold varsa gerisi önemsiz kalıyor buarada dövüş ve çok hareketlilik konusundan söz edilmiş diğer sayfalarda Arnoldu şimdiki bodycilerle bir tutmamak lazım adam yarışmalarda bile 1.88 boy ve 106 kilo ile yarıştı oyuncu oluncada küçükken sadece vücutcu değil oyuncuda olmak istiyordu filmler için 10 kg ye yakın kas kaybetmiştir bazı filmlerinde 95 kiloya kadar düşmüştür Gerçeğe Çağrı ve Komando filmlerinde dövüştüğü sahneler vardır en azından Cüneyt ustadan ve Necati Şaşmaz dan daha iyi dövüştüğü kesin ayrıca Arnold filmlerinde çok hareketlidir hantal değil

Son düzenleme:
Back
Yukarı