Hangi marka ayakkabı tercih ediyorsunuz ?

hangi marka ayakkabı

• nike

Votes: 244 31,0%
  • adidas

Votes: 272 34,5%
  • puma

Votes: 62 7,9%
  • reebok

Votes: 30 3,8%
  • diğer

Votes: 180 22,8%

• Total voters
    788
nike ve adidas iyi bence ozellikle adidasın guzel modelleri var ama nike biraz daha ucuz gibi

Amerikada bulundum uzun süre edindiğim tecrübelere göre en iyi antreman ayakabısı asics dir fakat ben bir sürü model denedikten sonra Rebook Runtone aldım bir inceleyin kesinlikle inanılmaz bir ayakkabı 80 dolar ödemiştim burda ne kadar bilmiyorum

Nikeden nefret ederim 1 kere aldım garantiye verdim adamlar daha kötü biçimde geri verdiler. Şahsen adidas en iyisi sorun olmuyo parçalanma yok .

4w73v.jpg

Aradığım bu tarzda bir halter ayakkabısı ...
Nerelerde bulacağımı bilen var mı ?

4 aydır adidas mega softcell i kullanıyorum antremanda ayakkabı ilk günki gibi bana mısın demiyor.Fakat bu ay bir değişiklik yapıp reebok flex almayı planlıyorum

Adidas marka ayakkabıları tercih ediyorum genellikle.Çocukluğumdan beri hoşuma gidiyor nedense :)

Spor için özel bir ayakkabı almadım henüz,basketbol ayakkabımı giyiyorum.Şu ana kadar bir dezavantajını görmedim.

En sağlam ayakkabıları adidas üretiyor şahşi fikrim

hummel al fiyatları biraz yüksek ama kalitesi şahane ;)

"Sporcu" için kesinlikle ayakkabı önemlidir. Sporcu dediğin kondisyonlu olur ve bacak çalıştırmadan kondisyon yapılabildiğini sanmıyorum, eldivensiz de antreman yapılabilir şınav mekik vb. :)

Ayakkabı olarak : adidas

Ben puma severim . Kalitesinden felan degıl adidasda nikede kaliteli ürünler ben pumanın gorunus tarzından dolayı seviyorum.

Adidas & reebok. Su anda reebok zignano storm var elimde rahatlik ve denge bir arada(acayip dengesiz birisiyimdir). Ama adidas'in adipure trainer m'i de cok hosuma gidiyor fakat bulamiyorum bi turlu magzalarda. Aidas ve reebok dan sasmamali

Back
Yukarı