Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amerikada bulundum uzun süre edindiğim tecrübelere göre en iyi antreman ayakabısı asics dir fakat ben bir sürü model denedikten sonra Rebook Runtone aldım bir inceleyin kesinlikle inanılmaz bir ayakkabı 80 dolar ödemiştim burda ne kadar bilmiyorum
her markanın gerek estetik gerek rahatlık bakımından size uygun olanını bulabilirsiniz.
benim için ise.
Adidas; Rahatlığı Diğer Ayakkabılara Nazaran Çok Daha iyi ayağı tutuşu ve kavrayışıda mükemmel.
4 aydır adidas mega softcell i kullanıyorum antremanda ayakkabı ilk günki gibi bana mısın demiyor.Fakat bu ay bir değişiklik yapıp reebok flex almayı planlıyorum
"Sporcu" için kesinlikle ayakkabı önemlidir. Sporcu dediğin kondisyonlu olur ve bacak çalıştırmadan kondisyon yapılabildiğini sanmıyorum, eldivensiz de antreman yapılabilir şınav mekik vb.
Adidas & reebok. Su anda reebok zignano storm var elimde rahatlik ve denge bir arada(acayip dengesiz birisiyimdir). Ama adidas'in adipure trainer m'i de cok hosuma gidiyor fakat bulamiyorum bi turlu magzalarda. Aidas ve reebok dan sasmamali