Hangi marka ayakkabı tercih ediyorsunuz ?

hangi marka ayakkabı

• nike

Votes: 244 31,0%
  • adidas

Votes: 272 34,5%
  • puma

Votes: 62 7,9%
  • reebok

Votes: 30 3,8%
  • diğer

Votes: 180 22,8%

• Total voters
    788

awesome

Üye
ayakkabı bir sporcu için en önemli giyim aksesuarı olsa gerek. hangi marka ayakkabıyı tercih ediyorsunuz gerek rahatlık gerek fiyat gerek dayanıklılık yönlerini ele alarak fikir alışverişinde bulunalım arkadaşlar

marka takıntım yoktur...adidasa nike a yüzlerce tl para vermek bence saçmalık...şahsen ben 50-60 tl fiyata kinetix giyerim...gayette rahat..ve de taş gibi de sağlamdır...spor yaparkende en rahatı terlik kim ne derse desin...:)

Reebok alırsan daha,taşa,idmana,yürüyüşe kolaylıkla kullanabilirsin.
Eğer normal kotun veya kumaş pantolunun altına rahat bişeyler derseniz düz taban bi ayakkabı iyi olur ( adidas superstar,puma roma , nike ) ..

hem spora hemde dısarıya giymek için dersenizde new balance ayakkabılarını tercih edebilirsiniz şok şık ve cok rahat ayakkabılardır...

terlikle idmanı savunan arkadaşları terlikle squat, ayakta military press, leg press gibi ayak bileği ve tabanına büyük baskısı olan hareketleri yapmalarını ve bir daha düşünmelerini tavsiye ederim... :) marka konusuna gelince; benim için markadan ziyade ayakkabının modeli ve özellikleri önemlidir...

idmanlarımda özellikle serbest ağırlık çalışırken ayaklarımın yere sağlam basması çalıştığım ağırlığı ciddi ölçüde etkiliyor. özellikle bench te her ağırlığı kaldırıp indirişimde ayaklarım biraz da olsa yerden kalkıyor. bu yüzden genelde basket ayakkabısıyla idmanlara giderim. tabi bir sebebi de bacak antrenmanları özellikle kalf çalışırken çok rahat oluyor. terlik kesinlike tercih etmem

Bu spor için bana en ideal gelen Otomix marka ayakkabı modelleri. Body building'den dövüş sporlarına yönelik birçok çeşidi var.

Yere saglam basabilmek için ayakkabi seçimi bencede çok onemli özellikle agirliklar arttikça dahada hissedilir oluyor bu. Bacak antremanlarinin oldugu gunlerde özellikle çok agir çalişiliyorsa bilekli ayakkabilar olasi sakatliklari onlemek için kullanilabilir mesela.

Son düzenleme:
favorim nike ama malum fiyatları tavan yapmış kalite bakımından çok rahat ama pahalı rebook iyi bence giyim olarakta t-shir pantolon vs sevenhill şiddetle öneririm hem ucuz hmde çok çok iyi olmasada güzel yani adi birşey değil ve diğerlerinden çok çok daha ucuz

Eğer genel bir kullanım için, cardioda da işimi görsün diyorsan iyi markaların hepsinde güzel ayakkabılar bulunuyor. Marka değil model önemli olan. Marka işi büyük ölçüde senin keyfine kalmış. Benim tercihim New Balance.

Yok sadece ağırlık kaldırmak için yapılmış özel bir ürün arıyorsan sadece buna yönelik ayakkabılar üreten bi kaç marka var ama yurtiçinde pek çeşit bulamazsın.
Fiyatı önemli değilse Adidasın ağırlık kaldırma için olan modeline de yönelebilirsin. Çok iyi bir ayakkabıdır tavsiye ederim. Ama bunu da yurtdışından getirtmen lazım.

http://www.shoebacca.com/adidas/adi...affiliate&utm_campaign=GAN&utm_source=k115821

Terlik işine çok güldüm..: )
Cidden yapmayın, sakatlık bile yaşayabilirsiniz.

adidas jawpaw kullanırım .. ama bacak günlerinde adidas giymem kıyamam :D bi basketbol ayakabısı giyrim lotto yada nike :D

ben 20 yaşına geldim ayakkabıya 50 tlden fazla vermedim...ama şimdi 80-120 tl civarı bişey alacam bayramdan sonra....bence ayakkabı her zaman önemlidir spor salonunda olsun olmasın ayakların yere sağlam basması çok önemlidir....ayakkabı dediğin rahat ve kaliteli olacak... mesela salonda ayak parmaklarıma 1 mt yükseklikten 15 kg lik plaka düştü oturup 5 dk dinlendim sonra eve gittim yani sandalet yada terlikle gitmiş olsaydım belkide uzun süre spora ara vermek zorunda kalabilirdim bense 2-3 gün dinlendim hafif şişlik oldu geçti....bir keresinde de ayağımın üstünden clio marka arabanın lastiği geçti araba park yapmak üğzereydi allaha şükür yine bişey olmadı şansa....3. sünde umarım bişey olmaz :D......yani terlik giymemek beni kurtardı :D

peki koşu bandında ??? önerebileceğin kaliteli ve rahat bi model yada modeller ??? haftanın 5-6 günü yarım saat koşu bandında yüksek tempo koşuyorumda

peki koşu bandında ??? önerebileceğin kaliteli ve rahat bi model yada modeller ??? haftanın 5-6 günü yarım saat koşu bandında yüksek tempo koşuyorumda
asics markasi cok hosuma gidiyor cardiyo icin ayaklarim daha rahat hissediyor antreman sonlarinda ama genelde airmax giyerim hem normal antremanda hem de kosubandinda ck rahatlar ve ayagin sagligi icinde cok iyidirler (kisisel fikrim baska arkadaslar nasil tecrübe edinmislerdir bilemem tabi)

Back
Yukarı