Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkes basket ayakkabısı demiş,ben hiç basket ayakkabılarıma kıyıp idmanda giymedim, deneyeceğim bacak idmanımda.. Spor kıyafet giyeceksem adidas superstar veya samoa der susarım. Kibar ayakkabılar hiç bana göre değil.
Alım gücü tabiki önemli bir kriter. Ama ben çok farklı markalarda ayakkabı deniyorum ve giyiyorum, bazen hiç marka olmayan ürünlerdendende çok memnun kalıyorum. Benim en çok dikkatimi çeken ise parmak arası terliklerle idman yapan arkadaşlar. Gerçi güneş gözlüğü kafasında idman yapanıda gördüm ama herşeyin yeri ve zamanı olduğunu düşünüyorum.
Küçük yaşlardan beri ''asics'' tercih ediyorum.Sebebi; sporun değişik alanlarında kullanmama rağmen hepsinden memnun kalmam ve tam randıman sağlamasıdır.
ayakkabıyı kullanacağın alana göre seçmelisin mesela ben çok beğendiğim için antremanda giyerim diye bi ayakkabı aldım (nike) ama koşu ayakkabısı değilmiş uzun süre yürür yada koşarsam ayaklarımda ağrı yapıyor çünkü tabanı ince.. dikkatli seçmek lazm
ben zorunlu olarak adidas alıyorum ve çokta memnunum yani ama hiç superstar giymedim giymemde onun önleri bana eski tuvalet terliklerini anımsatıyor xD
zorunlu giymemin sebebi ise ayaklarımın 48 numara civarı olması ve puma nike gibi markalarda en fazla 47.5 var ve onu giyemiyorum bile adidasta 49 fln zorla oluyor ve 52 numaraya kadar olmasıda avantaj ama sadece basket ayakkabılarında var oda bana gelmiyor xD
ayakkabı konusu ayaklarım taraklı oldugu için benimde kafamı çok kurcalamıştı zamanında ama bu sorunu yüzde yüz olarak hallettim gibi cardio yaparken adidas clima cool serisi G14190 nolu ayakkabıyı tercih ediyorum bir çok ayakkabı ile kıyasladım ve kullandım en memnun kaldıgım ve ayagımın hava almasını saglayan ayyakkabı bu oldu. https://www.yalispor.com.tr/urun_detay.asp?id=1&m=A&g=094&c=BAY&uk=G14190
ağırlık ve bacak idmanı içinde olmassa olmazım olarak nike zoom 8 adlı model gerçekten fiyatına ragmen işimi fazlası ile gördü kalın ama bir o kadar yumusak tabanı ve hafifligi ust bolgesinin sağlamlıgı ile olacak kazalara karşı daha temkinli olmayı sağlayan bir ayakkabı hem ekonomik hemde rahat bir ayyakabı işin kısacası 80 tl gibi bir fiyata almıstım