Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Converse, lise yıllarımda aldığımda pek verim alamasamda, yakın zamanda günlük hayat için aldığım bilekli deri Converse çok rahat ettirdi. Sporda da bir iki kere galoş ile kullandım gayet ayağa oturuyor. Converse'i küçümsemeyelim Bkz : Rocky
hertürlü ayakkabıyı denemiş biri olarak 1. Nike 2. Puma derim.
Adidas özellikle ayakkabıda çok kötü bir marka 100-200 tl vererek alıyordum 6 ay sonra patlıyordu.
Converse hiç rahat ettirmiyor beni bileklerime değince rahatsız oluyorum.
Nike en sevdiğim marka ayakkabılarıda çok iyi spor için bkz: Max air , Rongbuk ağırlık kaldırırken sağlam basarsınız. Cardio için air max , sıkı ağırlık idmanlarında Rongbuk mükemmel.
Arkadaşlar yaklaşık 6aydır adidas blueject kullanıyordum kullanırken ayakkabının iyi olduğunu düşünüyordum ama bugün ayakkabıcıda puma axis v3 denedim önceki ayakkabıma göre inanılmaz rahat geldi ayrıca bundan önceki ayakkabım 45.5ti pumanın 44ü bile oldu üstelik fiyatıda sadece 110 tl peşin 100e aldım.
tam bir spor ayakkabı hastası olarak denemediğim kullanmadığım marka az sayıdadır diyebilirim. Türkiyedeki markalar dışında Tr de olmayıp avrupa piyasasında satılan bir çok markayı da kullandım.
Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ulaşılabilirlik,fiyat,kalite,şekil,rahatlık olarak Nike şuan ki en iyi spor ayakkabıdır.
Sadece bu sene aldığım 7 tane nike ayakkabım var.. hepsini ayrı ayrı giyiyorum ve temiz kullanıyorum 5 tane run serisi 2 tanede basketbol
Run serilerinin bir kısmını idmanda bir kısmını eşofmanla dışarı çıktığımda giyiyorum basketbol olanları genelde ağır bacak idmanları yaptığım günler giyiyorum bilek desteği açısından çok iyi..
Nike kesinlikle tavsiye ederim bir de ucuz outlet mağazaları açıldı şimdi nike ın çok uygun fiyatlara run serisi nike lar bulabiliyosunuz 70 liraya denk geldi geçen bitane bana mesela
Kucukken cakmacilar tarafindan daha kolay taklit edilebildiginden nike almak istezdim. sonra arkamdam cakma giyiyor demesinler diye. Cocukluk iste
Ondan sebep yillardir adidas giyerim