Hangi marka ayakkabı tercih ediyorsunuz ?

hangi marka ayakkabı

• nike

Votes: 244 31,0%
  • adidas

Votes: 272 34,5%
  • puma

Votes: 62 7,9%
  • reebok

Votes: 30 3,8%
  • diğer

Votes: 180 22,8%

• Total voters
    788
Farketmez ama gunluk giyim icin cok spor olmamali.
Salona da gitmiyorum ayakkabiya ihtiyacim yok ama gitsem adidas alirdim.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iste benimki bu. Direkt salonda cekmistim.

adidas.jpg

2011tasarım adidas adizero bulabilirseniz alın. Ondan sonra çıkan adi serileri o kadar konforlu değil ben şahsen antremanda kendimi bulutların üzerinde yuruyor gibi hissediyorum yok öyle Bi rahatlık. Mağazalarda yoktur ama internette bulabilirsiniz

Puma gayet şık ayakkabılar üretiyor ama kesinlikle tavsiye etmiyorum en azından drift cat denen seriyi 2 kez parama kıyıp orjinal ayakkabı alayım dedim birine 180 diğerine 210 TL bayıldım ikisininde 1.5 ay içinde renkleri soldu soyulmalar başladı tek iyi yönü açılma olmuyor ayakkabıda ama rengi solup soyulan ayakkabı açılmasa ne olur...

Spor yaparken Nike giyiyorum bazen değişir Puma da olur. Ama bi dışarı çıktığımda eşofmanın altına rengine uygun Adidas :))

NIKE, New balance - kalite ve tarz olarak yerleri farkli.

MARKA TAKINTILI Bİ İNSANIM COK SAYIDA ADİDAS VE NİKE KULLANDIM DİĞER KULLANICILARIN YORUMUNU BİLMEM AMA ŞUAN KULLANDIĞIM
NİKE AİR MAX PRİME MÜKEMMEL RAHAT VE SAĞLAM BİR AYKKABI SANIRIM FİYATI 449 TL CİVARI SUAN YANINDA AİR MAX SEQUENT2 KULLANIYORUM ODA ÇOK İYİ
BU 2 AYAKKABIDAN ÖNCE ADİDAS CLOUDFOAM KULLANIYODUM 2 AYDA YIRTLIDI GARANTİSİ VARDI YOLLADIM ADİDAS CEVAP BİLE VERMEDEN GERİ YOLLAMIŞ KULLANICI HATASI DAHİ DİYEMEDİLER GARANTİYE GİRMİYO BU DİYE YOLLADILAR O YÜZDEN UZUN BİR SÜRE NİKE KULLANMAYI PLANLIYORUM MÜŞTERİ HİZMETLERİ LEŞ BİR MARKANIN ÜRÜNÜNÜ ALMANIZI ÇOK ÖNERMEM

Back
Yukarı