ben ilacın bir yan etkisi olurmu.ödemlerimi filan arttırırmı diye sordumarkadaşım forumda bile yazıyor ...ki sana doktor söylemedi mi acaba? 6 ay içinde tam iyleşme ancak oluyor diye okumuştum..
ben ilacın bir yan etkisi olurmu.ödemlerimi filan arttırırmı diye sordumarkadaşım forumda bile yazıyor ...ki sana doktor söylemedi mi acaba? 6 ay içinde tam iyleşme ancak oluyor diye okumuştum..
Hardline'ı kullanıyorum şişenin yarısına geldim 1 ayda 3.5 kilo verdim 2. aya giriyorum toplam 8 kilo vermiş durumdayım baya bi yardımcı, spor öncesi 2 kapsül içiyorum, akşamları almıyorum*bence, karnitin için, likit formu şeçin derim, daha etkili-daha pratik-daha zevkli bence...
*örnek; weider liquid ama pahalı gibi, mesela hardline karnitin sıvı iyi...
*tablet formundan ziyade, likit formu daha etkili geldi bana....
saygılar...![]()
multipower l-carnitine ve cla kullanıyorm küçük sonuçlar aldım elbette ama l-carnitineden özellikle performans açısından çok büyük katkı aldım.şimdi size kaç kilodan kaç kiloyu düştüm gibi bişey söylemicem çünkü kilo demek yağ demek değil.kasdan gitmiş olabilir yağdan gitmiş olabilir.zaten kiloma da bakmadım yağ oranlarıma baktığımda aydan aya : yüzde 20den, yüzde 18'e ondan sonraki ayda ise yüzde 16ya düştü yağ oranımı sevmiyorm ama düşmesine seviniyorum![]()
ben ikisini de kullandımBen MultiPower CLA 800 mg 100 Kapsül ve MultiPower L-Carnitine Liquid Forte 1500 mg kullanıyorum , CLA' ya yeni başlıyorum ama multipower likit L-carnitine'den memnunum, antremandan 15 dakika önce içiyorum ve çok güzel bir terleme ile performansımdada farkedilir bi artış sağlıyor. tavsiye edebilirim..
sen memnun kaldınmı peki ?ben ikisini de kullandım![]()
L-carnitineden memnun kaldım fakat CLAnın sadece bağırsaklarımı hızlı çalıştırdığını söyleyebilirim görünürde çok bişey olmadı.Ama L-carnitinle gösterdiğim koşu performansının L carnitinesiz halinin iki katı daha fazla olduğunu söyleyebilirim.sen memnun kaldınmı peki ?
ikisinide aynı anda kullandıysan, aslında diğerinin yararlarının olmadığını söylemek zorL-carnitineden memnun kaldım fakat CLAnın sadece bağırsaklarımı hızlı çalıştırdığını söyleyebilirim görünürde çok bişey olmadı.Ama L-carnitinle gösterdiğim koşu performansının L carnitinesiz halinin iki katı daha fazla olduğunu söyleyebilirim.![]()
merhaba, 3 aydır spor salonuna gidiyorum. Boy 1.82 cm, kilo 111 kg dı. şimdi 105.8 kg kadar geriledi. eğitmenler cla one önerdi bel ve karın yağlarını eritmek için. ben ilaç alarak zayıflama konusunda biraz çekimserim ama sonuçlarını da merak ediyorum ayrıca ilaç içimii bıraktıkan sonra bir sıkınıt olyor mu? şimdiden teşekkür ederim.
bende iki aydır l-carnitine multipower sıvı içiyorum, 10 gündürde multipower cla kullanıyorum, bi yan etkisini görmedim, ayrıca bu söylediklerim ilaç değil,merhaba, 3 aydır spor salonuna gidiyorum. Boy 1.82 cm, kilo 111 kg dı. şimdi 105.8 kg kadar geriledi. eğitmenler cla one önerdi bel ve karın yağlarını eritmek için. ben ilaç alarak zayıflama konusunda biraz çekimserim ama sonuçlarını da merak ediyorum ayrıca ilaç içimii bıraktıkan sonra bir sıkınıt olyor mu? şimdiden teşekkür ederim.
*bence, karnitin için, likit formu şeçin derim, daha etkili-daha pratik-daha zevkli bence...
*örnek; weider liquid ama pahalı gibi, mesela hardline karnitin sıvı iyi...
*tablet formundan ziyade, likit formu daha etkili geldi bana....
saygılar...![]()