Helal kardeşim azmin ders kitaplarına alınacak kadar büyük bence.
Ben de 2 haftadır salona gidiyorum cardio ağırlıklı çalışıyorum.Öncelikle kendimden bahsedeyim.
Yaşım 30.
Boy:1.84
Kilo:99
Bel:114
Bacaklarımda kollarımda aşırı bir yağlanma yok hatta bacaklarım kaslıdır.Benim sorunum göbekle tüm kilom göbekte.Masabaşında çalıştığım için hareketsizlikten göbek yaptım.Göğüslerimde bununla birlikte yağlandı ve artık buna bir dur demek için spora başladım.
Akşam iş çıkışı gidiyorum 7 gibi başlıyorum.yarım saat koşu (ilk 5 dk ısınma sonra 5.-7,5ve 9km hızlarda koşuya kadar artan tempoda)yarım saat bisiklet,yarım saattte moonwalk yapıyorum.Ayrıca tüm bu geçişlerde 30x3 mekik çekiyorum.Cardio öncesi de çok hafif ön ve arka kol ardından 3x25 butterly yapıyorum.çalışma sırasında yaklaşık 1-1,5lt su tüketiyorum.
Hafta da 5 gün gidiyorum bu salona ve aksatmadan bahane bulmadan tamamlıyorum.
7 ocakta başlamıştım.Ancak hiç tartılmadım 7 şubatta tartılmayı düşünüyorum.
Çok sıkı diyet yapıyorum.şeker,tuz,abur cubur cips ekmek vs hayatımdan çıkardım.
Sabahları 1 yumurta domates salatalık öğlen tavuk ızgara ya da mangal köfte akşam spor dönüşü sadece salata yiyorum.
Sabah aç karnına Dymatize marka Tonalin formüllü CLA alıyorum.bir tane öğlen bir de akşam alıyorum.Cardio dan 15 20 dk.önce de sıvı l-carnitin alıyorum.
Ben de yakın zaman da bir yağ yakım günlüğü başlığı açmayı planlıyorum.
hedefim 75-80 aralığına inip sonra da kas ağırlıklı çalışmak.
Bu forumdaki herkesin yardım ve önerilerini bekliyorum.