Hangi online oyunu oynuyorsunuz veya oynadınız

Hangi online oyunu oynuyorsunuz

• Battle of the İmmortals

Votes: 0 0,0%
  • Forsaken World

• Counter Strike Online

Votes: 7 10,8%
  • Metin2

Votes: 8 12,3%
  • Wolfteam

Votes: 3 4,6%
  • Truva Online

• Farmille

• Silkroad R

Votes: 6 9,2%
  • Legend online

• Farmville

• Combat Arms

Votes: 1 1,5%
  • lol

Votes: 6 9,2%
  • World of Warcaft

Votes: 5 7,7%
  • MStar

• Knight

Votes: 14 21,5%
  • Gunz2

Votes: 1 1,5%
  • Point Blank

• M.A.R.S. Online

Votes: 2 3,1%
  • ben online oyun falan oynamam

Votes: 4 6,2%
  • diğer

Votes: 8 12,3%

• Total voters
    65
Malum yaz tatilindeyiz.(Bitmek üzere ama).Çoğumuzu bilgisayarıda var.Sormak istediğim online oyun oynuyor musunuz? oynuyorsanız ne oyunyorsunuz*
Atlamış olduklarım elbet vardır belirtirseniz sevinirim.
İyi forumlar diliyorum

oyun oynamayı çok sevmem nedense ama geçen bilgisayarda Street Fighter 2 oyununu oynadım balrog ile oyunun sonunu getirdim
icon7.gif

İMPERİA ONLİNE vardı 4-5 sene önce oynadığım....Askeri strateji oyunuydu....Dereceyle bitirmiştim...Sonra bıraktım düşündüm ki oyun oynamak insanın hayatta yaptığı en zararlı şeylerden biri...

Zihnimi meşgul ediyordu
Uykusuz kalıyordum
Bazen işler ters gidince günlerce sinirli geziyordum
ÖSS ye hazırlananlar için tam bir düşman

sonra vazgeçtim çok şükür kurtuldum
hastalık derecedindeydi

Belkide buforumdaki bir çok kişinin ortak noktasıdır bu önceden online oyunlara bağlı olup sonradan yaz az yada bırakması oyunları ben KO oynamıştım bundan 6 7 sene önce

bundan 4-5 yıl once silkroad oynadım tam bir bağımlıydım çok şükür kurtuldum uykusuz kalıyordum oyun yüzünden sürekli pc başındaydım zihnim sürekli oyunla ilgili şeylerle meşkuldü bu yüzden liseyi 5 yılda bitirdim bu sene mezun oldum hiç tavsiye etmem online oyunları sırf bağımlılık

travian bağımlısıyıdım çok şükür kurtuldum
şimdi pes olsa onu oynardım Allahtan evde yok ve evliyim

Knight online , hayat ofline :)

Metin2 oynardım onuda 6-12 ay oldu bırakalı. 78 Level çarım vardı Nefertiti'de ismi "CiGaByTe4" tü. kardeşime satmıştım çarı ilk g'mi hamleyi yapmıştım çok seviniodum o zmanlar sabah akşam kasardım. Çok emek harcadım bu oyuna. Ama artık yok bazen hatırladıkça üzülüyorum ama olsun. 2 sene önce yazın pro olarak cs 1.6 oynardım. Biraz unuttum ama yinede iyi oynarım şu sıralar onu oynuyorum. Başkada oyun bilmem bunların üstüne. Ha bide küçükken knight oynardık. Ben hep en kötü oynayandım :D

Bende Metin2 oynardım 6-7 yıl kadar oynadım hep çarları dizdim soyuldu vb.Halikarnas'ta 86lvl'e çar kasıp bu yaz başı haziran gibi sattım.Kurtuldum diyebilirim oyundan,hep aklımdaydı derslerde gecelere kadar kasardım metin keserim :D Hatta babam gece tuvallete kalkınca hemen kapıyı kapar uyuyo numarası yapardım :D Ne günlerdi be geçti bitti haziranda sattım bitti kurtuldu arada cs atıyorum 1.6 o kadar :D

benimde metin2 ile wolfteam oynamışlığım var.boş zaman kaybı bende bıraktım.Malum andolu lisesinde okuyoruz.
İyi forumlar,,İyi eğlenceler

Metin2'ye 4 yılımı vermiştim. Bildiğin oyunun manyağıydım :D 18 saat boyunca pc başından hiç kalkmadığımı bilirim :D Benim ki bağımlılık değil ya çok daha öte bir şeydi :D Neyseki 2 yıl önce bıraktım çok şükür :D Bana süper bir ders oldu.

Knight Online oynadım , Warcraft 3 : DotA oynadım 7 senelik bir geçmişim var içinde çok aralıklı olsada DotA hayatımın önemli parçalarından biri benim için oynama işi bir zaman kapılanan birşeydi benim için şuan ise zamanımı çok çaldığı için oynamıyorum.Hayatımda zaman geçiricek çok daha değerli şeyler olduğunu düşünüyorum.Ama ara sıra haftada 1-2 kere olsun arkadaşlarımla eğlenmek için oynarım , amaç hem eğlenmek hemde DotAnın bana kattığı şeyleri unutmamak..

Back
Yukarı