Hangi online oyunu oynuyorsunuz veya oynadınız

Hangi online oyunu oynuyorsunuz

• Battle of the İmmortals

Votes: 0 0,0%
  • Forsaken World

• Counter Strike Online

Votes: 7 10,8%
  • Metin2

Votes: 8 12,3%
  • Wolfteam

Votes: 3 4,6%
  • Truva Online

• Farmille

• Silkroad R

Votes: 6 9,2%
  • Legend online

• Farmville

• Combat Arms

Votes: 1 1,5%
  • lol

Votes: 6 9,2%
  • World of Warcaft

Votes: 5 7,7%
  • MStar

• Knight

Votes: 14 21,5%
  • Gunz2

Votes: 1 1,5%
  • Point Blank

• M.A.R.S. Online

Votes: 2 3,1%
  • ben online oyun falan oynamam

Votes: 4 6,2%
  • diğer

Votes: 8 12,3%

• Total voters
    65
knight online fire drake 2008 ve öncesi 4-5 yıl kadar şuan takılıyorum öyle can sıkıntısı lol felan ayrıca 2 yıl wt oynadım mars online gecen yıl kapalı betada 3 bitirdim :)

yaz tatili bir ayrı güzel oluyor ama yinede haftasonları oynarım :D

wolfteam ve darkorbit oynarım online olarak

ama şu ana kadar oynadığım en sağlam oyun Call of duty serisidir 4,6,7 ve 8. oyunları özellikle.

pes 11 ve 12 de oynadığım oyunlar arasında :D

birde GTA san andreas efsanedir :D

1 hafta oyun oynamasam çok rahatsız hissediyorum bilgisayar oyunlarına hep zaman ayırırım. haftada en az 2 kere ama dersimide çok sıkı çalışırım.

Son düzenleme:
dotA,knight,metin2,cs 1.6,silkroad oynadım, hepsini bıraktım. şu an haxball oynuyorum herkese tavsiye ederim fakat çok zor ve süreklilik isteyen bir oyun

Dark Orbit, Metin2,Mstar,İkariam,Grepolis bir de NFS Online versiyonu:)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

son korsan diye bir türk oyunu oynuyorum. vakti zamaninda iyi parami yedi :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

4seneye yakın TheWest , Sanalika ve Darkorbit oynamışlığım var 2sene jadde oynadım ve 4senedir Transformice oynuyorum.Hiçbir oyunu bıraktığım için şükretmedim etmeyi de düşünmüyorum.

Vucut gelistirme saolsun.. tam bir asosyaldim,kiziydi ortamiydi hicbirseyim yoktu. Ozenirdimde acikcasi. Sonra knight online da biri alldan yazmisti,aynen su sekil: Bir insanin vucudu, kendine olan saygisidir. Komik belki ama bi vucuduma baktim bi kendime.. hayallee paris gercekler balikesirdi. 3yil once basladim vgye. Pisman degilim iyiki basladim. Insanlardan oha nekadar genis omuz kola bak bana bi koysa yarisi bosa gider gibi laflar duymak acikcasi egomu yukseltiyor. Yaptigim hicbirseyden pisman olmadim su hayatta hep zevkle yasadim ama illedeki bi pismanligim olduysa bu spora keske daha erken baslasaydim. Okadar bagliyim ya yani bi oyun insani rahatlatiyo belki ama agirligin altina girmekte beni rahatlatiyor. Sanal sanal nereye kadar,gercekleri gormek lazim biraz.

Bende yillarca silkroad online oynadim. Zevk almak icin baslaniyor ama zamanla level kasmaya calismak vs. Hirs haline geliyor zevk almayi unutturuyor paranizi ve degerli vaktinizi yiyen bir arac haline geliyor. Aylarca level ve item kasip birkac saat savaşla zevk almaya calismakti kisaca. Simdi oncesinde uzun sure kasma gerektirmeyen oyunlar tercihim. Dota oynadim bir sure . Bu siralar da can sikintisi icin LOL oynuyorum. En azindan 30-40 dk da eglenip oyunu kapatabiliyorsunuz. Herkese de bu tur oyunlar tavsiye ederim :)

Yıllarca bırakıp başlayarak Knight oynadım , zaman kaybı gibi geliyor aslında ama çok şey de öğrendim :D Dota vs. oynadım. Şuanda sadece haftada bir iki oyun lol oynuyorum , diğerlerini birkaç yıldır oynamıyorum.

Back
Yukarı