Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sayın Turna'nın bir daha Aras Kargo kullanmaması dileği ile :D

dostlar hiç bişey L arginin hydroclorid saf kimyasal formunun antreman öncesi 10 g kadar alımından etkili degil gerisi hikaye damar genişlemesi.manyak nitrojen tutulumu.yag yakımı.sertlik.ve inanılmaz toparlanma idman sonrası hepsinide denedim sayılır arginin saf alımının 10 g seklinde en babası kesinilkle

extreme-just dedi:
dostlar hiç bişey L arginin hydroclorid saf kimyasal formunun antreman öncesi 10 g kadar alımından etkili degil gerisi hikaye damar genişlemesi.manyak nitrojen tutulumu.yag yakımı.sertlik.ve inanılmaz toparlanma idman sonrası hepsinide denedim sayılır arginin saf alımının 10 g seklinde en babası kesinilkle

buraya varsa resimini koy yoksa yorum yapmana gerek yok doğru yere yazdığından eminmisin kullandığınız supplamentler ve gördüğün gibi hemen hemen herkes resim eklemiş

istanbulda bi kimya endustri yeri vardı ordan aldım ozel bı kutusu yok 250 gr torba

Glutamine'e yeni basladim.
Arginine'i 1-2 aydir kullaniyorum.
Pharmaton'u annem almis, kullaniyoruz.
Digerlerini uzun zamandir kullaniyorum cok memnunum ancak whey proteini, bende laktoz alerjisi oldugu icin cok rahat sindiremiyorum zaman zaman siskinlik ve gaza sebep oluyor.

ultimate whey pro
ultimate amino gold 1500
labrada creatin
ultimate l-carnitine likit
tribulus
1 a day max multi vitamin

Cok sey kullandım ama su an itibariyle:

WEider Creatine
Hardline Whey Protein
Universal Fast Gain
Universal Animal Pak
Ultimate Glutamine
Universal GH Stack

Amino bitti.. Universalin'kini almayi dusunuyorum..

Saygılar

edobey dedi:
arkadaslar bende diyorumki neden gelişmiyorum direk iman gücü kullanıyorum (başka bir şey yok)

Edobey, o hepimizin damarlarında asil kanda mevcut zaten :)
biz biraz hızlandıralım diyoruz okadar

Saygılar

Bende Edobey gibiydim, yemeye kuvvet supplementsiz calisiyordum, amma gaza geldim.
GNC'den Creatine, ve Weider'in 2200 amino asit tabletlerine basladim bu hafta itibariyla, zira kalorileri azaltmaya baslayacagim.
Creatine zaten buyuk bir avantaj, ve aylik maliyeti sadece 15 ytl. gibi bir sey.
amino asit bence iyi beslenen bir icin cok gerekli degil, ama agir idmanlardan sonra psikolojik destek niyetine alacam.
Zira iyi beslenmenin yerini hicbir sey alamaz!
Maksat hap yutmak...
Malum "hapa,ilaca", sihirli unsurlara merakliyiz cogumuz :lol:

Weider pure creatin monohydrat
Weider amino blast mega forte(likit aminoasit yatmadan önce bir porsiyon sadece antrenman günlerinde)
Optimum gold whey protein(antrenman öncesi ve sonrasi icin)
Ultimate super Whey aminos 2002 (buda cerez niyetine eger zaman bulamazsam protein shake yapmaya)
Isostar Sütproteini(off günlerde yatmadan önce)

Almak istedigim ürünlerde var onlarda söyle
Weider creatin bitince;BSN noxplode
Weider glutamin
Antikatabol etki icin HMB

Fotograflari hafta sonunda yüklerim Saygilar...

bipro(95 ytl)
zone(80)
ultimate daily(35)
ultimate creatin(35)
üniversal 1900(80)

ama daha glutamine alıcam 100 milyonda ona gider

Nxcare Aminovol
Nxcare Anavol
Nxcare Nitro T3
GNC l-Glutamine
GNC Ginseng
GNC Protein Bar