Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında supplement kullanmaktan yana değilim çünkü ona verdiğimiz parayla besin alıp tüketebiliriz ama yinede optimum whey bulunduruyorum proteinimi eksik aldığım günler için

bende

cadocx, shotgun ile sp yi kıyaslar mısın sana zahmet
shotgun kesinlikle çok daha iyi 3 antremandır kullanıyorum sp250 2 ölçekden çok çok etkili içindeki 18 gr protein de cabası yalnız yan etkileride daha fazla biraz uykusuzluk sorunu çekiyorum çarpıntı biraz daha arttı ama etkileri muhteşem
sp 3 ölçek göğüs günümde almıştım 2 gün sonra shotgun ı denicem bakalım

Optimum whey
Optimum Casein
Gnc Creatine Monohydrate
Now Foods Cla Extreme
Now Foods Tribulus
Gnc Triflex
Hardline Carbopure
Ultimate Isocool(bitmek üzere):(

displayPhotoUser.do

sp250
myofsion
size on
animal pump

bende yeni bir supplement kombinasyonuna basliyicam pazartesi bakalim nasil sonuc alicam

optimum nutrition %100 whey gold standard
universal natural sterol complex
body fortress creatine powder
body fortress glutamine
weider body building blocks amino
redis nutritie whey bar
animal pak

Uploaded with ImageShack.us

whey
size on
superpump
amino 2222

suan kullandıklarım. size on ve sp250 bir kutu bitirdim, cok memnun kaldım.
ayın 12 sinde, daha duzenli bir beslenme ile

size on
sp250
amino
glutamine
whey
animal pak

stackine baslayacagim. bakalim size on lar yenilenmiş, daha buyuk kutularda suan ve iceriginde de bazı oranlar artmış. gramaj 1290 dan 1584 e çıkmış. cell tech hardcore bir kutu kullandım, fena bir urun degil diyebilirim.

bu stacke BCAA sokabilirmiyim? amino ve bcaa beraber kullanılmasında sorun olurmu arkadaslar?

soru 2: sizce casein almalımıyım?

plasmajet kullanmıyorum, 3 4 ay sonra denemeyi dusunuyorum. VG de 1 yılımı doldurmadıgım icin gaspari vs nox urunler icin erken olabilir biliyorum fakat iyi marka supplement almak beni psikolojik olarak daha iyi etkiliyor. bu urunlerin duzenli beslenme olmadan bir işe yaramiyacagini bilmek, kısaca parayi sokaga atmak olayi da iyi bir yaptırım sagliyor bana beslenmeme dikkat etmek konusunda. 3 aylık bir stack bu, umuyorum sonunda istedigim gelisimi gosterebilirim.

Son düzenleme:
Kullandigim iki ürün var protein ve kreatin linkleri asagida. Forumunuza Avusturyadan katiliyorum. Eger gurbetci arkadaslarimiz varsa ve bu supplementler hakkinda bilgisi olanlar varsa söylerlerse sevinirim

Protein ( http://www.sportnahrung.at/de/Protein/Muskel-/-Kraft-/-Ausdauer/Power-Tec-Pro-85-Vit1 )

Kreatin ( http://www.sportnahrung.at/de/Creat...aft-/-Ausdauer/Power-Tec-Creatin-Pur-100-500g )

Kullandigim proteinden memnunum fakat kreatini üzüm suyu ile karistirsamda erimiyor bende biryandan karistiriyor bir yandan iciyorum. Normalde de kreatinler böyle mi oluyor?

Arkadaşlar yapacağım Supplement kürü için böyle bir şey düşünüyorum. Yaklaşık 1 yıldır bu sporun içindeyim.

Gereksiz gördüğünüz veya eklemek istediğiniz supplementleri belirtirseniz sevinirim.
Örneğin BCAA ve GH Max eklenebilir mi ? Veya gece için Casein yeterli midir ?

ON %100 Whey Protein (Gün İçinde)
ON %100 Casein Protein (Yatarken)
Weider Amino 2200 (Gün İçinde)
ON Amino 2700 (Yatarken)
BSN Cellmass
BSN Nitrix
BSN NO-Xplode
Animal Pak

muscletech nitro tech
muscletech cell tech
animal max
animal pak
animal nitro
animal pump

Hardline Whey Pro + T.K.M ( Trikreatin malat) :)

Eklentiler

• s_tkm.jpg
    s_tkm.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 430
  • s_wheypro.jpg
    s_wheypro.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 405
Back
Yukarı