Hangi Takimi Tutuyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi takımı tutuyorsunuz?

• Total voters
    1.903
şu body aleminin delikanlılığı tartışılmaz.buyur galatasaray taraftarı daha fazla.ben bunu bilerek girdim bu ortama zaten :lol: diğer arkadaşlarda doğruyu bulacak zamanla.

Nasıl gassaray daha fazla yaaa???

Bır kere bız onlarıda hataya dusmus arkadaslar olarak goruyoruz, zararın neresınden donseler kardır, nasılsa fenerlı olarak dogdular sonradan kafaları karıstı :badgrin:

Avrupadakı basarılarına saygım sonsuz, bızde gurur duyduk, ama ıs turkıyeye gelınce ne konu olursa olsun fenerın arkasındalar, maddı durum, total sampıyonluk, ezelı rekabette kım fazla yendı, en buyuk stat kımın, futbol dısındakı branslar,
ve tabıı kı en cok taraftar.

Statlarını dolduramayan bos trıbunlere oynadıgı ıcın yonetıcılerı aglasan bı takımın bızım taraftar daha cok demesı trajıkomık.

abi ben hem galatasarayı tutuyorum hemde kendii takımlarımı 2 oy birden veremiyormuyuz :D
şaka bir yana galatasaray 1 numara
Birde bir anımı anlatayım bir gün salondayız flexor a biri sordu hocam hangi takımı tutuyorsun
diye
Flexor: abicim bodyci adam nasıl takım tutabilirki börtü böcek kuş solucan kanarya tutacak halimiz yoksa
aslan gibi adamız bizede aslanlar yakışır demişti ne laf ama değil mi

Masteer sana katılıyorum.

Biz FENERBAHÇE liler olarak herkesin mükemmel olmasını bekleyemeyiz.

Sağlıcakla kalın

lig cok haycanli bir hal aldi arkadaslar bakalim haftasonu ne olcak bizim gs yi yenmekten baska sansimiz yok gibi...

saydam dedi:
lig cok haycanli bir hal aldi arkadaslar bakalim haftasonu ne olcak bizim gs yi yenmekten baska sansimiz yok gibi...

Oda tabii biraz zor ;)

Bu soru her sorulduğunda aklıma aynı iğrenç espri geliyor. Tutuyorum kendimi.

ne sonuc olursa olsun avrupada bile bu kadar cekişmeli şampiyonluk mucadelesi yok ikisinede helal olsun,ama bi gsli olarak tabii bizimkı büyük başarı...

gariban edebiyatı yaparak şampiyon olmak ne kadar doğru tartışılır.bir sene biz çok iyiyiz oluyor bir sene bu halimizle nasıl böyle başarılıyız oluyor .ben böyle ağlak edebiyatını doğru bulmuyorum.bir takım yönetimiyle de futbolcusuyla da hatta sucusuyla bile bir bütündür.Yönetim kötü çalıcı ,çırpıcı ama takım süper yok öyle bir şey.
Yakın çevremden biliyorum.parası olmayan yöneticiler şu anda milyarderler.adını vermiyorum ama biraz çevrenizde yakın olanlar varsa onlarda söyler.bir takım bu kadar mı dolandırılabilr.Bu kadar mı parası yenir.

arakadasım mesını biraz asırı fanatik buluyorum,kimesenın agladıgı filan yok bak bakalım hakem hatalrının genelinede oyle konuş istersen,madem yoneticilerin isimlerini biliyosun acıklada bizde sevinelım,burada tartısma yaratıcak masg atmanın bi anlamıda yok,sunu unutma hatice degil netice onemli...

Bir fenerlı olarak cımbom avrupada basarılar kazanıp devamlı uefa dan para aldıkca ohoooo bunlar acayıp farkatacak bıze
cok para gırıyor kuluplerıne dıye dusunmustum.

Ama canım memleketımde hıc bır sey onceden tahmın edılemıyor, o kadar para nasıl ve nereye gıttı, ve sımdı nasıl utanmadan garıban edebıyatı yapabılıyolar hayret edıyorum.Ama sunu bılıyorum kı gassaray saltanat gıbı yonetılıyor,
ben zamanında alısamıyende sıvıl guvenlık ekıbının basıydım , o zaman kıytırık 4 - 5 tane buyuk cımbom bayragı ıcın amıgolara degerının 20-25 katı para verıldıgını bızzat gormustum. Dıyeceksınız kı dıger kuluplerde yok mu bunlar vardır elbet,
ama ben cımbomda gordum.

bu dediğin dolandırma olayı şimdiki yonetimle alakası olan bi şey degil ayrıca,ben ozhan başkandan gayette memnunum.sanırsam fblılerde memnun :lol:

gecmıştekı olanlar bencede boyle zatende bu olayı şimdi lider olduk diye gariban edebiyatıyla ne alakası var anlamıi degilim.bi bakın genel hatalara arkadaslar.tamam bizede oldu bi şey demiyorumda yanı birazda tarafsız olmakta fayda var diye dusunuyorum..

Özhan Baskanin simdiye dek bir basarisini görmedim malesef. Adnan Polat belki biraz yardimci olur :roll:

Bu arada maci statta seyredecek olan varmi ?

Bir pankart acsin

Yasasin Cimbom !
Yasasin Bodyforumtr.com!
:badgrin:

Back
Yukarı